AbsentOwl

A3XAI

63 posts in this topic

Yes, I had copy paste it in the same place though

Of the blow now I have that:

A3XAI / Compile / A3XAI_unit_spawing / A3XAI_createUnit.sqf :

0 = _unit call A3XAI_addUnitEH;
0 = [_unit, _unitLevel] call A3XAI_generateLoadout;         // Assign unit loadout
0 = [_unit, _unitLevel] call A3XAI_setSkills;          // Set AI skill
_unit enableFatigue false;

////Units MONEY Steph////  :D
_unit setVariable ["ExileMoney",(100 + (round (random 150))),true];  :movie:
A3XAI_monitoredObjects pushBack _unit;
if (_antistuck) then {
 _unit setPosATL _spawnPos;
 _unit setVelocity [0,0,0.5];

 

A3XAI / Compile / A3XAI_unit_spawing / A3XAI_spawnVehiclePatrol.sqf :


_vehicle call A3XAI_protectObject;
_vehicle call A3XAI_secureVehicle;
_vehicle call A3XAI_clearVehicleCargo;
 
////Vehicule MONEY Steph//// :D
_vehicle setVariable ["ExileMoney",(200 + (round (random 5000))),true]; :movie:
 
call {
 if (_vehicle isKindOf "Plane") exitWith {
  _direction = (random 360);
  _velocity = velocity _vehicle;
  _vehicle setDir _direction;
  _vehicle setVelocity [(_velocity select 1)*sin _direction - (_velocity select 0)*cos _direction, (_velocity select 0)*sin _direction + (_velocity select 1)*cos _direction, _velocity select 2];

 

I will try the other method in case.
I would tell you if it works for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I notice that A3AXI Air Patrol only attack vehicles but will not engage against anyone on foot. Is there any way force air patrols to attack both infantry and vehicles?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Hi, i have a patrol with tanks, I know bots are out of the ordinary vehicles, when the car is damaged wheels, but tanks have tracks and bots do not go.

if (((_hit find "wheel") > -1) && {_damage > 0.8} && {!(_object getVariable ["vehicle_disabled",false])}) exitWith {
			[_object] call A3XAI_vehDestroyed;
			if (A3XAI_debugLevel > 0) then {diag_log format ["A3XAI Debug: AI vehicle %1 (%2) is immobilized. Respawning vehicle patrol group.",_object,(typeOf _object)];};
		};
//I include this code, but bots not eject
		if (((_hit find "track") > -1) && {_damage > 0.8} && {!(_object getVariable ["vehicle_disabled",false])}) exitWith {
			[_object] call A3XAI_vehDestroyed;
			if (A3XAI_debugLevel > 0) then {diag_log format ["A3XAI Debug: AI vehicle %1 (%2) is immobilized. Respawning vehicle patrol group.",_object,(typeOf _object)];};
		};

Help me please anyone

P.S. bots to exit had a large delay, but now they come out of damaged tanks

Edited by leonardos1978

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.