☢☠†✪Recon✪†☠☢

Item in Trader are showing to be 0 like "HAMMER"

8 posts in this topic

Here'e my config file

They are showing up in trader as 0 and no image any reason why? 

 

    class Exile_Item_Bandage                        { quality = 1; price = 100; };
    //class Exile_Item_Defibrillator                { quality = 1; price = 7500; };
    
    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    // Tools
    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    class Exile_Item_Matches                         { quality = 1; price = 60; };
    class Exile_Item_CookingPot                        { quality = 2; price = 80; };
    class Exile_Melee_Axe                            { quality = 1; price = 100; };
    class Exile_Item_CanOpener                        { quality = 1; price = 80; };
    class Exile_Item_Handsaw                        { quality = 1; price = 500; };
    class Exile_Item_Pliers                            { quality = 1; price = 350; };
    class Exile_Item_Grinder                        { quality = 1; price = 1250; };
    class Exile_Item_Foolbox                        { quality = 1; price = 4000; };
    class Exile_Item_CordlessScrewdriver            { quality = 1; price = 750; };
    class Exile_Item_FireExtinguisher                { quality = 1; price = 650; };
    class Exile_Item_Hammer                        { quality = 1; price = 600; };
    class Exile_Item_OilCanister                    { quality = 1; price = 1750; };
    class Exile_Item_Screwdriver                    { quality = 1; price = 250; };
    class Exile_Item_Shovel                        { quality = 1; price = 700; };
    class Exile_Item_Wrench                        { quality = 1; price = 250; };
    class Exile_Item_SleepingMat                    { quality = 1; price = 1250; };
    class Exile_Item_ToiletPaper                    { quality = 1; price = 5; };
    class Exile_Item_ZipTie                        { quality = 1; price = 250; };

    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    // Navigation
    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
    class ItemWatch                                    { quality = 1; price = 2; };    
    class ItemGPS                                    { quality = 1; price = 40; };
    class ItemMap                                    { quality = 1; price = 6; };
    class ItemCompass                                { quality = 1; price = 6; };

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Mine are working:

 

LoAIKnb.png

	class Exile_Item_Hammer							{ quality = 1; price = 600; };
	class Tools
	{
		name = "Tools";
		icon = "a3\ui_f\data\gui\Rsc\RscDisplayArsenal\itemacc_ca.paa";
		items[] = 
		{
			"Exile_Item_Matches",
			"Exile_Item_CookingPot",
			"Exile_Item_CanOpener",
			"Exile_Item_Handsaw",
			"Exile_Item_Pliers",
			"Exile_Item_Grinder",
			"Exile_Item_Foolbox",
			"Exile_Item_CordlessScrewdriver",
			"Exile_Item_FireExtinguisher",
			"Exile_Item_Hammer",
			"Exile_Item_OilCanister",
			"Exile_Item_Screwdriver",
			"Exile_Item_Shovel",
			"Exile_Item_Wrench",
			"Exile_Item_SleepingMat",	
			"Exile_Item_ToiletPaper",			
			"Exile_Item_ZipTie",
			"Binocular",
			"Rangefinder",
			"NVGoggles",
			"NVGoggles_INDEP",
			"NVGoggles_OPFOR",
			"ItemGPS",
			"ItemMap",
			"ItemCompass",
			"ItemRadio",
			"ItemWatch",
			"Exile_Item_XM8"
		};
	};

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, ☢☠†✪Recon✪†☠☢ said:

yes i did D: same thing is happing to Some @mas Gear and wep's

Same for me ... Strange ... Anyone can help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey

in the config the dev does a small copy failure :)

Spoiler

name = "Tools";
		icon = "a3\ui_f\data\gui\Rsc\RscDisplayArsenal\itemacc_ca.paa";
		items[] = 
		{
			"Exile_Item_Matches",
			"Exile_Item_CookingPot",
			"Exile_Item_CanOpener",
			"Exile_Item_Handsaw",
			"Exile_Item_Pliers",
					
			"Exile_Item_Grinder",
			/*
			"class Exile_Item_Foolbox",
			"class Exile_Item_CordlessScrewdriver",
			"class Exile_Item_FireExtinguisher",
			"class Exile_Item_Hammer",
			"class Exile_Item_OilCanister",
			"class Exile_Item_Screwdriver",
			"class Exile_Item_Shovel",
			"class Exile_Item_Wrench",
			"class Exile_Item_SleepingMat",	
			"class Exile_Item_ToiletPaper",			
			"class Exile_Item_ZipTie",
			*/

 

iff you see there is a "class"  what doesent belong there delete that "class" and it should work

and of course delete the "/*"  "*/" at the beginning and the end :P

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.