Dougie Dayz

Error File exile_server\code\ExileServer_system_database_query_insertSingle.sqf, line 16

25 posts in this topic

Keep getting this error and i always get "Bambi Creation Timedout" i have already disabled the strict mode and updated my .ini file..... what am i missing?

 

10:34:12   Error position: <select 0>
10:34:12   Error Generic error in expression
10:34:12 File exile_server\code\ExileServer_system_database_query_insertSingle.sqf, line 16
10:34:52 Client: Remote object 3:0 not found

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
6 minutes ago, FatSquirrel said:

have you created a new database for 0.9.4?

Whats your mysql version?

 

for me 5.6.17 as i said in my post bro

Edited by Own_x

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey.

Sorry but it doesn´t say anything about that in your post!

So again, did you set up a new database called exile on your mysql server? Or did you use an old database from version 0.9.36?

I´m just trying to help

Share this post


Link to post
Share on other sites

I use the last version because i've waiting update 0.9.4 for open a new server, my database is empty

When i create manually my account in "account" table, i can connect, i hav'nt got Error Bambi creation timeout ...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok here is the code that fails for you:

/**
 * ExileServer_system_database_query_insertSingle
 *
 * Exile Mod
 * www.exilemod.com
 * © 2015 Exile Mod Team
 *
 * This work is licensed under the Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License. 
 * To view a copy of this license, visit http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/.
 */
 
private["_parameters","_query","_result"];
_parameters = _this;
_query = [0, ExileServerDatabaseSessionId, _parameters] joinString ":";
_result = call compile ("extDB2" callExtension _query);
(_result select 1) select 0

I´m not an expert, but I would guess there is something wrong with extDB2.

Are you on Windows or Linux?

Share this post


Link to post
Share on other sites

make sure your @ExileServer\extDB\sql_custom_v2\exile.ini is uptodate!

 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, FatSquirrel said:

Ok here is the code that fails for you:


/**
 * ExileServer_system_database_query_insertSingle
 *
 * Exile Mod
 * www.exilemod.com
 * © 2015 Exile Mod Team
 *
 * This work is licensed under the Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License. 
 * To view a copy of this license, visit http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/.
 */
 
private["_parameters","_query","_result"];
_parameters = _this;
_query = [0, ExileServerDatabaseSessionId, _parameters] joinString ":";
_result = call compile ("extDB2" callExtension _query);
(_result select 1) select 0

I´m not an expert, but I would guess there is something wrong with extDB2.

Are you on Windows or Linux?

Yea i check this file, but i'm not an expert too :D

Windows bro.

 

3 minutes ago, NedFox said:

make sure your @ExileServer\extDB\sql_custom_v2\exile.ini is uptodate!

 

Wich update ? i get the 0.9.4 extDB2 (in .rar on download Exile's page)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.