happydayz

Bugged vehicle textures

9 posts in this topic

Hey,

Just curious if its something i've done to our server or if anyone else is sometimes having issues with bugged out vehicle textures? makes them look like transformers etc whilst driving...

interesting one!

 

Happyd

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

yeah i think its just the hatchback on mine as well. guessing arma update then :) didnt happen until 2 days ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 12/20/2015 at 11:56 AM, HeadlessRocket said:

its just the hatchback for me too just flips out like crazy

2015-12-16_00002.jpg

the hatchback is the same for me on my server 

Share this post


Link to post
Share on other sites

happydayz, it's also happening with the Unarmed Land Rover from the NATO SF Rus Vehicles mod.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Ive see it happen with some of the hummvies from rhs aswell , and the suv they ported over , if u go first person and drive the gauges like start floating out of the dash.

Edited by DIamond

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.