• 0
GZRep

ArmA 3 1.54 Crashing 1-2 hours in...

Question

Does someone have a fix for the known issue about ArmA server crashing 1-2 hours after starting?
We are losing players because of this.

If we rollback to older arma version will it still work with clients thats have updated...
Or if someone has another fix i would be deeply greatfull!

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

  • 1

Well, it was working perfectly with the performance build. But after i upgraded to exile 0.9.41.

This has startet to happen:

Spoiler

Extensions:
  ARMA_LOG (.\ARMA_LOG.dll) [] []
  ARMA_LOAD (.\ARMA_LOAD.dll) [1.0.0.0] [1.0.0.0]
  extDB2 (C:\SERVER\@exileserver\extDB2.dll) [70.0.0.0] [70.0.0.0]
Distribution: 0
Version 1.54.133792
Fault time: 2015/12/23 19:20:43
Fault address:  00C46E0B 01:00995E0B C:\SERVER\arma3server.exe
file:     Exile (__cur_mp)
world:    Altis
Prev. code bytes: 1F 68 88 8F 18 01 68 48 8E 18 01 E8 E5 71 41 00
Fault code bytes: A1 00 00 00 00 83 C4 08 89 44 24 0C 8B 44 24 0C

Registers:
EAX:00000002 EBX:01E2F560
ECX:0000004B EDX:01E2CFF4
ESI:92F7CEB1 EDI:84D52B68
CS:EIP:0023:00C46E0B
SS:ESP:002B:01E2F4D8  EBP:01E2F560
DS:002B  ES:002B  FS:0053  GS:002B
Flags:00210202
=======================================================
note: Minidump has been generated into the file GZREP\arma3server_2015-12-23_17-59-40.mdmp

What could it be?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

Well im using ryan zombies, but the crashes happened even before i installed ryan zombies...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have tried to remove ryan, was still crashing.

But im trying with the performance files i recieved now.
And i  will post the results.
 

No other mods used on the server.

Just Exile, Ryan and infistar...

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Well, with that new performance build, its confirmed working now even with Ryan Zombies!

Thank you guys. Hope this can help some others who have the same problem also :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.