• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
Dega

Trader missing

Question

Hey Guys,
Does anybody know why my Hardware guy doesnt want to spawn?

Spoiler

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// Static Objects
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
#include "initServer.sqf"

if (!hasInterface || isServer) exitWith {};

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// Hardware Trader
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////
[
    "Exile_Trader_Hardware",
    "WhiteHead_17",
    ["HubBriefing_lookAround1", "HubBriefing_lookAround2"],
    [9398.64, 4655,0, 0.134073],
    103.636
]
call ExileClient_object_trader_create;

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// Fast Food Trader
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////
[
    "Exile_Trader_Food",
    "GreekHead_A3_01",
    ["HubBriefing_lookAround1", "HubBriefing_lookAround2"],
    [9385.25, 4663.4, 0.134073],
    91.3637
]
call ExileClient_object_trader_create;

 

every other trader is spawning except for him

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

Cant find anything in my log about Traders

only thing i find is this, but someone told me thats its normal:

Spoiler

 0:28:04 Error: Bone hips doesn't exist in skeleton OFP2_ManSkeleton
 0:28:04 Error: Bone headcutscene doesn't exist in skeleton OFP2_ManSkeleton
 0:28:04 Error: Bone hips doesn't exist in skeleton OFP2_ManSkeleton
 0:28:04 Error: Bone headcutscene doesn't exist in skeleton OFP2_ManSkeleton
 0:28:04 Error: Bone hips doesn't exist in skeleton OFP2_ManSkeleton

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

You seem to be running a VERY old initPlayerLocal.sqf

#include "initServer.sqf"

Should be :

Quote

// Taken away for now
//#include "initServer.sqf"

if (!hasInterface || isServer) exitWith {};
 

Take the original 0.9.41 initplayer.sqf, and edit accordingly. Don't *ever* reuse old ones.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Okay so i updated everything now using the download, but there was a MySQL folder in it,

it wasnt there the times i installed it earlier, so what do i have to do with it?

When i try to start my Server i get errors that it cant connect to MySQL

Edited by Dega

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.