car1b

Battleeye script restriction #12

12 posts in this topic

Hey all, i installed infistar on my new server followed a recent video guide I found online.

Can get on the server when just exile is on but as soon as infistar is on boom script restriction #12, 

Went to the server log and found this 

"No player found for channel 1220608320 - message ignored"

Does anyone have any idea what this could be, Sorry if posted in wrong section.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

yeah everything is in there, on the log when I start the server up, Infistar is in the logs and working with the server so i'm assuming that everything is there and in the correct place. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

so these too are in your description.ext

#include "infiSTAR_Exile_AdminMenu.hpp"
#include "CfgRemoteExec.hpp"

 

also these too files are in your Exile.Altis folder

infiSTAR_Exile_AdminMenu.hpp

CfgRemoteExec.hpp

also there you would have 

mission.sqm

description.ext

intro.sqm

just to name some

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everything that came in the infistar file has been transferred over to the desired/specified location as installation guide told.

Like i said the server boots up fine, it just wont accept any players because they all get the same #12 BE restriction. We can get to the lobby but it's when you go past the lobby the problems start. I'm still learning all this so i appreciate your help ALOT.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is what it's showing at the moment ( hope it helps)

 

23:01:47 "ExileServer - Loading containers from database..."

23:01:47 "ExileServer - Done loading containers!"

23:01:47 "ExileServer - Creating spawn zone vehicles..."

23:01:47 "<infiSTAR.de>ConnectLog| #0 Connected: __SERVER__() ID: 2 SteamName: [UpTime: 0h 0min 0s | - ServerFPS: 0.638952] (v0024A2)"

23:01:49 "[Display #24]"

23:01:49 Web address 'http://infistar.eu/s.php?sn=arma3 exile server | host: gtxgaming.co.uk | (0.9.41|1.54 rc2)&sp=&um=car1b@hotmail.co.uk&i=26122015-(v0024a2)/' won't be open. Current restrictions do not allow it.

23:01:50 Exile_Cosmetic_MG: MainTurret - unknown animation source mainTurret

23:01:50 Exile_Cosmetic_MG: MainGun - unknown animation source mainGun

23:01:50 Exile_Cosmetic_MG: Ammo_belt_rotation - unknown animation source ReloadAnim

23:01:50 Exile_Cosmetic_MG: Bolt_reload_begin - unknown animation source reloadMagazine

23:01:50 Exile_Cosmetic_MG: muzzleFlash - unknown animation source muzzle_source

23:01:50 Exile_Cosmetic_MG: zaslehROT - unknown animation source muzzle_source_rot

23:01:50 Exile_Cosmetic_MG: AddAutonomous_unhide - unknown animation source autonomous_unhide

23:01:50 Exile_Cosmetic_MG: bullet001_reload_hide - unknown animation source revolving

23:01:50 Exile_Cosmetic_UAV: RotorImpactHide - unknown animation source rotorHFullyDestroyed

23:01:50 Exile_Cosmetic_UAV: TailRotorImpactHide - unknown animation source tailRotorHFullyDestroyed

23:01:50 Exile_Cosmetic_UAV: propeller1_rotation - unknown animation source rotorH

23:01:50 Exile_Cosmetic_UAV: propeller2_rotation - unknown animation source rotorV

23:01:50 Exile_Cosmetic_UAV: propeller1_hide - unknown animation source rpm

23:01:50 Exile_Cosmetic_UAV: MainTurret - unknown animation source mainTurret

23:01:50 Exile_Cosmetic_UAV: MainGun - unknown animation source mainGun

23:01:51 "ExileServer - Spawning Dynamic Vehicles. GridSize: 2200 Vehs/Grid : 2"

23:01:52 Land_Box_AmmoOld_F: Ammo_hide - unknown animation source Ammo_source

23:01:52 Land_Box_AmmoOld_F: AmmoOrd_hide - unknown animation source AmmoOrd_source

23:01:52 Land_Box_AmmoOld_F: Grenades_hide - unknown animation source Grenades_source

23:01:52 Land_Box_AmmoOld_F: Support_hide - unknown animation source Support_source

23:02:07 "ExileServer - Dynamic vehicles spawned. Count : 237"

23:02:07 "ExileServer - Game world initialized! Let the fun begin!"

23:02:07 "ExileServer - Job with handle 10006 added."

23:02:07 "ExileServer - Server is up and running! Version: 0.9.41"

23:02:07 "Arma3Config/BIS_fnc_log: [postInit] ExileServer_fnc_postInit (20573 ms)"

23:02:07 "ExileServer - Main thread started"

23:02:07 "Arma3Config/BIS_fnc_log: [BIS_fnc_preload] ----- Scripts initialized at 21347 ms -----"

23:03:15 No player found for channel 1220608192 - message ignored

23:03:15 No player found for channel 1220608192 - message ignored

23:05:39 No player found for channel 1220608320 - message ignored

0:31:00 No player found for channel 1220608448 - message ignored

0:31:00 No player found for channel 1220608448 - message ignored

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

I have the same issue (Script restriction #12)

What did you do to solve this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.