Sign in to follow this  
Followers 0
Its me ZovkT

CPS Problem

8 posts in this topic

Hey Guys i have 1 Question.

on my server are 15 Player @moment Server FPS is 47  but the CPS is by 19 any idea why ?

on the Server are RHS  A3XAI  VEMF,  and Scripts : Humanity Script,IGLOAD,Repair script,Weather script and ya thats all.

any fix for the CPS problem ?.

 

RooT Spec.

I7 4790K

16GB Ram

SSD and HDD

1Gb Connection.

Windows Server 2012,

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
28 minutes ago, yellow|avdieking said:

did you set your energy options to high performance

yes i dit it

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, yellow|avdieking said:

any error logs or something?

no error logs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/17/2016 at 5:58 PM, second_coming said:

Try removing a3xai

yeah everything that is a UNIT so all the mission bots & players are dropping fps a lot in arma

 

what are you using to look at your cps?
what custom addons do you run?

would be really nice to see your

1. start parameters
2. server side rpt file
3. config.cfg
4. basic.cfg (if not default)
5. BE filters (if not more or less default or from me)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.