SleePyHollow150

Member
  • Content count

    36
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SleePyHollow150

  • Rank
    Bambi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. SleePyHollow150

    Re-spawning causing lag for other players

    Hi Russ, I note EBM causes a lot of errors in the RPT, namely due to incorrectly configured shadows/objects. e.g. The bollard is also particularly troublesome. Have you tried uninstalling EBM and seeing if anything changes? Kind Regards, Mark
  2. SleePyHollow150

    Server crash after certain log in RPT.

    I didn't reinstall Arma. Read my post again.
  3. SleePyHollow150

    Server crash after certain log in RPT.

    Again you're simply not reading what I'm saying; a recurring theme throughout this post. I'm not repeating myself again. Prime example - you've said I've not shared the fix yet I quite literally have in the quote above.
  4. SleePyHollow150

    Server crash after certain log in RPT.

    I've fixed my server issues, @Z80CPU. I fixed them yesterday with my method as it included an extra step before just "straight to reinstall". Typical almighty "IT support". You're only making yourself look bad. Again, please can this be closed as it's not going anywhere.
  5. SleePyHollow150

    Random server crashes

    I also note that you might not have access to the steamupdate function like I did. If this is the case, I'd suggest getting a fresh copy of the files from a known and safe source. I could send them to you if you like. M
  6. SleePyHollow150

    Server crash after certain log in RPT.

    With all due respect, @Z80CPU, you're not being helpful. You haven't really read what I have said and insist on skipping some basic trouble shooting steps. You insist on giving "proper advice" but all your advice would've caused is a headache and a lot of work because reinstalling the entire system and then reinstalling every single mod isn't something you do in 5 minutes. Not every instance of this issue is on Chernarus and not every instance is caused by bad scripting. All you are doing is confusing people. I'd suggest this thread is marked as solved and closed as it's no longer going anywhere.
  7. SleePyHollow150

    Random server crashes

    Hi @LYSY, I've just had this issue with my server. We had a corrupted core file. Please see my solution in this thread: While you might not have the same issue, it's worth a shot? Hope that helps. Kind Regards, Mark
  8. SleePyHollow150

    Server crash after certain log in RPT.

    Mine restarts every 4 hours but I know that, if I cut the restart time to 3 hours, we wouldn't have the access violations as they always occurred around 3 hours 20 mins into the server run time.
  9. SleePyHollow150

    Server crash after certain log in RPT.

    Guessing you might've corrupted those files then, @Brenner?
  10. SleePyHollow150

    Server crash after certain log in RPT.

    Hi @Z80CPU, Thanks for your reply. I don't know if there's been a miscommunication or misunderstanding here but I'm not refusing to listen to your advice. Some things have simple fixes, such as a quick change of code and that is why I was asking here - I was looking to see if anyone was aware of an obvious fix before I began troubleshooting. I wasn't trying to solve an entire issue by sidestepping conventional troubleshooting methods/processes - one of the first steps is to see if anyone else has had the issue and if there is an obvious fix. My fix is below as I followed my logical troubleshooting process. P.S. @Z80CPU, I did bother to read up on the issue and I do have backups! I believe I have solved the problem by locating the files related to the log that was occurring (in the RPT) immediately before the crash. For anyone else who experiences it, this is the log I am referring to in the RPT: Deinitialized shape [Class: "C_Soldier_VR_F"; Shape: "a3\characters_f_bootcamp\common\vr_soldier_f.p3d";] I initially confirmed with my server host company that there were no hardware issues. I deleted the steamapps folder off my server. I deleted the a3.pbo and the characters_f_bootcamp.pbo files off of my server, as well as their corresponding .bisign files. These are located in the addons directory. I ran the steam update process to download fresh copies of the above files and to replace the steamapps folder. Once the above steps had been completed, I restarted the server and it hasn't crashed since. I hope this is of use for anyone who comes across this error. Kind Regards, Mark
  11. SleePyHollow150

    Server crash after certain log in RPT.

    @Z80CPU - I was just trying to get some specific detail on that log and see if anyone else had ran into that issue. I wasn't disagreeing with your idea/method. It's always been in my mind but as a last resort due to the time it takes compared to the time I have spare.
  12. SleePyHollow150

    Server crash after certain log in RPT.

    I'm very familiar with the concept of files getting corrupted though. I'm just wondering if there's anything specific about that one?
  13. SleePyHollow150

    Server crash after certain log in RPT.

    Hi @Z80CPU, Thanks for your reply. Not sure if I made it clear but this isn't running on my local machine - it's a dedicated server. I repaired the accounts' permissions and verified the core game files with the steam update. Just had another crash after this code was called in the RPT again: Deinitialized shape [Class: "C_Soldier_VR_F"; Shape: "a3\characters_f_bootcamp\common\vr_soldier_f.p3d";] Thanks, Mark.
  14. SleePyHollow150

    Server crash after certain log in RPT.

    Hi @Z80CPU Thanks for your reply. I'm aware it's a generic error message, but I've noticed this line of code that always appears: Deinitialized shape [Class: "C_Soldier_VR_F"; Shape: "a3\characters_f_bootcamp\common\vr_soldier_f.p3d";] I was wondering if anyone had any clues regarding this or whether nothing can be done? Kind Regards, Mark
  15. SleePyHollow150

    Server crash after certain log in RPT.

    Hi all, I've been having intermittent server crashes on my Exile Altis server (every day or so, maybe twice). I've checked the RPT and I've noticed a recurring entry just before the crash: Deinitialized shape [Class: "C_Soldier_VR_F"; Shape: "a3\characters_f_bootcamp\common\vr_soldier_f.p3d";] That line is always before the C0000005 ACCESS_VIOLATION that ensues. I do have the full RPT available but it is quite big as I've got A3XAI debug on at the mo. Any insight into this would be greatly appreciated. Thanks for your help. Mark