SleePyHollow150

Member
  • Content count

    21
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SleePyHollow150

  1. SleePyHollow150

    XM8 Apps Configuration

    Hi, I'm trying to set up the XM8 apps on my server; specifically the picture for the "Spawn Mosquito" app and the donation app. I have the infiSTAR custom apps installed. I've changed the requirements for spawning a mossie or quadbike and they work fine, but the icon for the mossie can't be found. I've converted a 512x512 jpg of one into a .paa file using the Arma 3 Tools and placed it in the exile_assets.pbo (full path in the pbo is exile_assets\texture\vehicle\mosquito_XM8_edit.paa), repacked and it comes up with an error in game as can't be found (photo attached). It won't let me attach the .paa photo as well but I can provide this if needed. I'm also trying to configure the donation part of the XM8. So far, I've made an HTML page with my donation link on it, like infiSTAR has on as default, but I'm not sure how to call it so it shows up in the XM8. This is my app_defines.hpp file: Cheers for your help, Mark
  2. SleePyHollow150

    XM8 Apps Configuration

    Hmmmm. Thanks for your help @kuplion. The mod wasn't invalidated and the file is still there as I've not removed it yet, but I will because I've placed the image in the correct directory. I've also solved the issue with the image and was asking about the donation link - see attached screenshot - I tagged you here because you were part of a separate discussion but didn't fully explain the solution, so I thought, perchance, you might be able to help. I was clearly wrong. Not reading the posts and disliking being tagged; great mod work there! Thanks again for your actual help, @Kappa Slappa. I'll see if I can have the link displayed on the top of the donation app instead as I'm not sure how to call the html page like infiSTAR does. M
  3. SleePyHollow150

    XM8 Apps Configuration

    Thanks for your reply, @Haywood Voltiac. I've copied the default fn_donate.sqf in to the spoiler below: As you can see, it doesn't just call a URL, it uses the htmlload function. I've replaced the URL in the default HTML page that loads up with ours and that loads fine. I'm just not sure how to call it in the code above. M
  4. SleePyHollow150

    XM8 Apps Configuration

    Thanks dude. I think @kuplion knows how to get it working?
  5. SleePyHollow150

    XM8 Apps Configuration

    Righto, found the problem, had a backslash in front of Custom so it didn't find it. Picture is there now. Final thing is the donation app. Any idea how to get my link in the XM8?
  6. SleePyHollow150

    XM8 Apps Configuration

    Thanks @Kappa Slappa. I'm working on the Australia map at the moment so I put the picture in my custom folder but it still couldn't find it, odd. However, I believe it could be because the infiSTAR custom apps pbo is placed in the addons folder in the @ExileServer folder. Would the default directory therefore be "@ExileServer/addons" and so the full file path would be "@ExileServer/addons/mosquito_XM8_edit.paa"? Thanks, M
  7. SleePyHollow150

    XM8 Apps Configuration

    Thanks @Kappa Slappa for the reply. Yes, the button spawns the mozzie as it should and yes it just says the picture doesn't exist. I tried following the other file paths which where directed through the exile_server pbo. I'm just not sure which directory it defaults to for the file path. Using your example, "Custom\mud.paa" means to me that the file "mud.paa" is in the folder "Custom" and "Custom" is the highest directory in the folder hierarchy, if you get me. But if it defaults to the mission file then you've just made this a whole lot easier! Would you happen to know about the donate function?
  8. SleePyHollow150

    [SOLVED] Infistar donate app

    Hi @kuplion Sorry to bring this up again but I'm not sure how to call the HTML page I've made in Notepad++? It works if I open the HTML document, just don't know how to call it in the XM8 config file for the donation app (the file being called fn_donate.sqf). Cheers, Mark
  9. SleePyHollow150

    ATM's

    Managed to fix using a different object name to the one given by the map editor. Cheers.
  10. SleePyHollow150

    Australia ATMs

    Hi, I'm trying to add the australian ATMs as the lockers for my server. I've put this code in my CfgInteractionMenus section in my config.cpp file: It doesn't bring up any menu for the ATMs. I've attached a photo of the item I'm trying to make into a locker. Cheers for your help. Mark
  11. SleePyHollow150

    Australia ATMs

    Changed it to "Land_atm" and it's working now!
  12. SleePyHollow150

    Australia ATMs

    Just tried it and it's not working. I've noticed there are two "CfgInteractionMenus" in the config.cpp file. Do you know if I'm doing it wrong at all? Just tried it now with that code in both the CfgInteractionMenus sections and it still didn't work.
  13. SleePyHollow150

    Australia ATMs

    Thank you for replying. I will pop the code in tomorrow and test it.
  14. SleePyHollow150

    ATM's

    No. I'm using a different object as the ATM as I'm using the Australian map. I've put my problem here: Cheers.
  15. SleePyHollow150

    ATM's

    Sorry to bring this back to life, a few years later, but I've tried adding that code in but it doesn't work. Has it changed since an update?
  16. SleePyHollow150

    [Updated] R3F Logistics Exile (with CUP)

    @aussie battler It's the CUP Vehicles mod that is causing it. Just deleted and re-downloaded and installed it to the server and the error is back.
  17. SleePyHollow150

    [Updated] R3F Logistics Exile (with CUP)

    @Super Jerome Just an update, I've sorted the script restrictions but the no entry error is still there. @aussie battler I have googled the error, it was the first thing I did but was of little use. Can you confirm this file, that is supposed to be there, is to do with the R3F logistics mod?
  18. SleePyHollow150

    [Updated] R3F Logistics Exile (with CUP)

    @Super Jerome Just an update, I've sorted the script restrictions but the no entry error is still there.
  19. SleePyHollow150

    [Updated] R3F Logistics Exile (with CUP)

    Hi @Super Jerome. After following your instructions, I've started my server back up and my players get this when logging in: "No entry 'bin\config.bin/CfgVehicles/Plane_Base_F/HitPoints/HitHull.name'" None of us have been able to get in the server as we're getting script restrictions. I did copy my scripts.txt into yours. Any ideas? Cheers, Mark
  20. SleePyHollow150

    [RELEASE] ExileMod Re-Arm/Repair (New Release 16/09/18!)

    Any news @Bones51?
  21. SleePyHollow150

    [RELEASE] ExileMod Re-Arm/Repair (New Release 16/09/18!)

    Sorry to bring this up again chaps; getting the publicvariable restriction but have changed the publicvariable.txt file with no success. Here's what the publicvariable.log (I've removed the date, time, IP etc) says: And this is my publicvariable.txt file: Any thoughts? I originally changed just the 2nd line to have 3 at the start instead of a 7 (as the restriction says line 0 but add 2 so line 2). That didn't work so I changed them all to 3s instead of 7s to see if it'd make any difference. It did not. Original publicvariable.txt looks like this: Cheers, Mark.