lt.larry

Donator
  • Content count

    7
  • Donations

    20.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About lt.larry

  • Rank
    Bambi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. lt.larry

    Scheduled removal of infistar logs from db

    If someone else is trying to find a script which deletes rows from infistar_logs table that are older than 10 days DELETE FROM infistar_logs WHERE time < TIMESTAMP(DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 10 DAY)) You can replace DAY with MINUTE and change the value to your likes. Here is the event scheduler script CREATE DEFINER=`XXXX`@`127.0.0.1` EVENT `infistar cleanup` ON SCHEDULE EVERY 1 DAY STARTS '2017-03-13 06:00:00' ON COMPLETION NOT PRESERVE ENABLE COMMENT 'Clean infistar log' DO DELETE FROM infistar_logs WHERE time < TIMESTAMP(DATE_SUB(NOW(), INTERVAL 5 DAY)) Im a total noob when it comes to mysql so this could work or not . Atleast it didn't corrupt my database... (XXXX is your database username)
  2. So I would like to clear my infistar logs after say 5 days because it's already like 130 000 rows and I'm sure I saw a post somewhere in forums but I just cannot find it anymore...
  3. lt.larry

    Exile Server help

    are u using infistar antihack? If so, make sure it isinstalled correctly. i updated my infistar antihack tools, forgot to replace one file and had exactly the same looking issue.
  4. lt.larry

    Adding apps to infistar xm8

    I would like to add some apps to infistar xm8 apps but I have no clue about how to get started. I managed to add the deploy bike script and it works flawlessly but now I would like to add somekind of rules section in it, maybe similar to the "fancy welcome dialog". This wasn't really helpful to me: If someone has added more apps to infistar xm8 I would appreciate if some kind of instructions could be shared.
  5. lt.larry

    [SOLVED] infiStar PW problem

    Thanks for the swift reply! Like I assumed, I was being an idiot and couldn't find the correct location for serverCommandPassword. TADST allows you to quickly select some basic settings for your server and then it creates a config file for the server. In the first tab of TADST I typed server pw and admin pw. The serverCommandPassword has to be inserted in the last tab of TADST interface... There is a text box and it even says "insert serverCommandPassword". Maybe, just maybe, the service won't start if you "forget" to insert the password there... Everything works smoothly now! Thanks for your great work and I just bought the xm8 apps too! I should maybe do a quick guide for TADST basic set up so that others could avoid stepping in the same mines as I did. I'm not even going to tell how many hours I added and deleted passwords in the server files...
  6. lt.larry

    [SOLVED] infiStar PW problem

    After some more testing I've found out that even if I change the serverCommandPassword in EXILE_AHAT_CONFIG.hpp and in config.cfg it still shows the password ("<infiSTAR.de> 0 - serverCommandPassword in EXILE_AHAT_CONFIG.hpp is salasana") I have set in the config.cpp under exile_server_config.pbo. I've added the servercommandpassword to every single file I've possibly found without luck... I will purchase the infistar XM8 tools immediately when someone helps me to solve this stupid problem. I'm sure the solution is simple but I just can't find it!
  7. lt.larry

    [SOLVED] infiStar PW problem

    I'm running into troubles when trying to install infistar on my server which is running on win7 pc. The server starts up nicely and I'm able to join but I don't get the announcement of infistar and F1 doesn't open the tool menu. This is the error on the log file infistar "<infiSTAR.de> 0 - TESTING IF serverCommandPassword IS SET PROPERLY" "<infiSTAR.de> 0 - serverCommandPassword NOT SET! [xxx@xxx.com - 19-Feb-2017 12-00-32 - v0072 - test69 - [""Arma 3"",""Arma3"",166,139586,""Stable"",true,""Windows""]]" "<infiSTAR.de> 0 - serverCommandPassword in EXILE_AHAT_CONFIG.hpp is salasana" "<infiSTAR.de> 0 - serverCommandPassword is defined in your servers config.cfg" "<infiSTAR.de> 0 - serverCommandPassword has to be set it in EXILE_AHAT_CONFIG.hpp where it says serverCommandPassword = ""changeme"";" "<infiSTAR.de> 0 - infiSTAR will NOT START if passwords are not set properly!" Here are some key parts of the script files to show where I have typed the serverCommandPassword. I have followed every step in the process but looks like I still can't get the passwords in the correct locations. ARMA3/@ExileServer/config.cfg password = "varitelevisio"; passwordAdmin = "televisiovari"; serverCommandPassword = "salasana"; ARMA3/MPMissions/Exile.Altis/description.ext #include "config.cpp" #include "infiSTAR_AdminMenu.hpp" #include "CfgRemoteExec.hpp" ARMA3/@ExileServer/addons/exile_server_config.pbo/config.cpp class RCON { /* Note that for this to work you need to have serverCommandPassowrd defined in config.cfg and BE enabled */ // This needs to match config.cfg serverCommandPassword serverPassword = "salasana"; EXILE_AHAT_CONFIG.hpp class Cfg_infiSTAR_settings { /* "serverCommandPassword" is serverCommandPassword - in your servers config.cfg if your config.cfg does not have serverCommandPassword yet, simply add it in a new line: serverCommandPassword = "changeme"; This is VERY IMPORTANT as it is needed to KICK & BAN people. It will try to get this password from "@ExileServer\addons\exile_server_config" first. If you did not set a password there (config.cpp), then it will take what you put here. */ serverCommandPassword = "salasana"; /* "passwordAdmin" is passwordAdmin - in your servers config.cfg, needed for servercommands from client This is used to be able to use the "login" function ingame. Will log you in as Arma "Admin". */ passwordAdmin = "televisiovari"; /* serverCommandPassword and passwordAdmin should always be different passwords or it could cause problems! */ TADST LOG hostName = "test69"; password = "varitelevisio"; passwordAdmin = "televisiovari"; serverCommandPassword = ""; logFile = ""; I wonder why the password is empty in TADST log file?