Richey

Member
  • Content count

    10
  • Donations

    0.00 EUR 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Richey

  • Rank
    Bambi

Recent Profile Visitors

430 profile views
  1. Richey

    More Items which can be used by Server Admins

    Id like to see the nodes that where back in A2 epoch that you would destroy for gold and gems
  2. In the keys folder in arma3 i have "a3.bikey" and "exile.bikey" am i missing anything?
  3. What mod keys? There shouldnt be any mods? or is exile technically a mod? please explain kuplion, thanks.
  4. Okay, i have my server temporarily on a VM (Virtual Machine) under Linux with the operating system as Ubuntu 64bit, until i set the server up with all of the mods and trader things i want, then i will send it over to a 24/7 host server The server has the exile client and exile server missions.. Its a arma 3 exile server on the tanoa map, completly stock, no mods at all. I got the server to show up and im able to log in, and then the problem happened... i start the server and it loads me into the server, as one of the ghost characters/bunny half into the ground, my screen is covered with grass. And then it kicks me to the multiplayer list again... so i join back, and then im stuck at connecting, so i disconnect by pressing the Esc button. But when i do that... a error is thrown up on the screen where i launch the server... "NetServer : : finishDestroyPlayer : DESTROY immediately after CREATE, both cancelled" ....Any idea what that problem is and how to fix it? I want to look and see if its trying to load me as a different faction other than independent but i dont knwo where or how to look.. any ideas?Im new to this server running, and new to programming, so if at all possible, please include the commands to the fix or the help you suggest if you can.. if not thats alright also.
  5. Okay, i have my server temporarily on a VM (Virtual Machine) under Linux with the operating system as Ubuntu 64bit, until i set the server up with all of the mods and trader things i want, then i will send it over to a 24/7 host server The server has the exile client and exile server missions.. Its a arma 3 exile server on the tanoa map, completly stock, no mods at all. I got the server to show up and im able to log in, and then the first problem.... "SteamAPI initialization failed. Steam features wont be accessible!" .....Then after the server loads up and i join, after a while i get the error.... "No more slot to add connection at... " it use to freeze right there, but i gave the VM more memory and it could pass past the error. But then it loads me into the server, as one of the ghost characters half into the ground, my screen is covered with grass. And then it kicks me to the multiplayer list again... so i join back, and then im stuck at connecting, so i disconnect by pressing the Esc button. But when i do that... a error is thrown up on the screen where i launch the server... "NetServer : : finishDestroyPlayer : DESTROY immediately after CREATE, both cancelled" ....Any idea what those errors are? if they effect anything? and how to fix the errors or atleast help fix the destroy player error so i can play on my server? Thank you.Im new to this server running, and new to programming, so if at all possible, please include the commands to the fix or the help you suggest if you can.. if not thats alright also.
  6. Okay, i have my server temporarily on a VM (Virtual Machine) under Linux with the operating system as Ubuntu 64bit, until i set the server up with all of the mods and trader things i want, then i will send it over to a 24/7 host server The server has the exile client and exile server missions.. Its a arma 3 exile server on the tanoa map, completly stock, no mods at all. I got the server to show up and im able to log in, and then the problem happened... i start the server and it loads me into the server, as one of the ghost characters/bunny half into the ground, my screen is covered with grass. And then it kicks me to the multiplayer list again... so i join back, and then im stuck at connecting, so i disconnect by pressing the Esc button. But when i do that... a error is thrown up on the screen where i launch the server... "NetServer : : finishDestroyPlayer : DESTROY immediately after CREATE, both cancelled" ....Any idea what that problem is and how to fix it? I want to look and see if its trying to load me as a different faction other than independent but i dont knwo where or how to look.. any ideas?Im new to this server running, and new to programming, so if at all possible, please include the commands to the fix or the help you suggest if you can.. if not thats alright also.
  7. Okay, i have my server temporarily on a VM (Virtual Machine) under Linux with the operating system as Ubuntu 64bit, until i set the server up with all of the mods and trader things i want, then i will send it over to a 24/7 host server The server has the exile client and exile server missions.. Its a arma 3 exile server on the tanoa map, completly stock, no mods at all. I got the server to show up and im able to log in, and then the first problem.... "SteamAPI initialization failed. Steam features wont be accessible!" .....Then after the server loads up and i join, after a while i get the error.... "No more slot to add connection at... " it use to freeze right there, but i gave the VM more memory and it could pass past the error. But then it loads me into the server, as one of the ghost characters half into the ground, my screen is covered with grass. And then it kicks me to the multiplayer list again... so i join back, and then im stuck at connecting, so i disconnect by pressing the Esc button. But when i do that... a error is thrown up on the screen where i launch the server... "NetServer : : finishDestroyPlayer : DESTROY immediately after CREATE, both cancelled" ....Any idea what those errors are? if they effect anything? and how to fix the errors or atleast help fix the destroy player error so i can play on my server? Thank you. Im new to this server running, and new to programming, so if at all possible, please include the commands to the fix or the help you suggest if you can.. if not thats alright also.
  8. This is a brand new server. so no mods or anything
  9. Okay, i have my server temporarily on a VM (Virtual Machine) under Linux with the operating system as Ubuntu 64bit, until i set the server up with all of the mods and trader things i want, then i will send it over to a 24/7 host server The server has the exile client and exile server missions.. Its a arma 3 exile server on the tanoa map. I got the server to show up and im able to log in, and then the first problem.... "SteamAPI initialization failed. Steam features wont be accessible!" .....Then after the server loads up and i join, after a while i get the error.... "No more slot to add connection at... " it use to freeze right there, but i gave the VM more memory and it could pass past the error. But then it loads me into the server, as one of the ghost characters half into the ground, my screen is covered with grass. And then it kicks me to the multiplayer list again... so i join back, and then im stuck at connecting, so i disconnect by pressing the Esc button. But when i do that... a error is thrown up on the screen where i launch the server... "NetServer : : finishDestroyPlayer : DESTROY immediately after CREATE, both cancelled" ....Any idea what those errors are? if they effect anything? and how to fix the errors or atleast help fix the destroy player error so i can play on my server? Thank you. Im new to this server running, and new to programming, so if at all possible, please include the commands to the fix or the help you suggest if you can.. if not thats alright also.