Search the Community

Showing results for tags '1.0.0'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Exile
    • Changelogs
    • Feedback
  • Exile Community
    • General Discussion
    • New Feature Voting
    • Problems & Bugs
    • Cat Walk
    • Recruitment
    • Small Talk
  • Exile Mod XM8 App
    • XM8 Server Administration
    • XM8 Android App
    • XM8 Discord Bot
  • Exile Mod Server Administration
    • Ask a Game Server Provider
    • Hosting
    • Operating Systems
    • Installation
    • Database
    • Security
    • Maintenance
  • Exile Mod Customization
    • Downloads & Releases
    • Content
    • Environment
    • Gameplay
    • Look & Feel
    • Tech Talk
  • Exile Life Mod
    • Visit forum on exilelifemod.com

Categories

  • Knowledge Base
  • Items
  • Constructions
  • Traders
  • Vehicles

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Homepage

Found 4 results

  1. deck123

    exile 1.0.0 chernarus mission file

    I have a few servers running so now I was after a chernarus one but as I am still new here I am in need of a little help getting the missions file running as I have not got one for 1.0.0 I only have the 0.9.61 "Plum" and I know a load of files was changed so I am not able to use the old one, so does anyone have a basic missions file I could use and edit or maybe help me got my old one working. Thanks in advance.
  2. Hey all, I've just downloaded the new client side version of potato. I downloaded from two different france mirrors and one from the UK. In all of them I've tried extracting using Windows tools, and 7zip and I get a failure to extract on several files. "Error 0x80004005 Unspecified Error" in windows tools, and a CRC failed: in 7 zip tools. I've attached a screenshot of the failures inside of 7 zip. I also tried moving it to my C Drive and it fails the same way. (Also downloaded directly to C just incase D was failing, but I get the same issues) One is mechanical (D) one is SSD (C). Just wondered if anyone else had experienced this and if they had come across a solution?
  3. [LSI]Madd3x

    4uxilium´s ChernaruZ 1.0.0/1.62

    Welcome Auxilium´s ChernaruZ 1.0.0/1.62 Server! Server Info: Mods Updates
  4. So I have updated my server to 1.0.0 and now when player try join through A3 by clicking the play button it kicks them to the arma home screen with this message "no entry bin\config.bin/cfgweapons.iteminfo" so I attempted to join and the same thing happened ... so then I went onto the arma server list and looked at my server and where it says mods "Exile" has a red circle .. strange I clicked on my server and still the same message ... so I closed arma and went back to A3 then went over to advanced on the top bar and opened the mods manually. so on the right it says "Exile" (in that box) I then launched Arma through the A3 advanced option and went to the server list and found my server and in the mods "Exile" had a green circle I then could join my server no problem. so is A3 not correctly opening Exile or the wrong Exile when players just hit the play button ?