Search the Community

Showing results for tags 'array'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Exile
    • Changelogs
    • Feedback
  • Exile Community
    • General Discussion
    • New Feature Voting
    • Problems & Bugs
    • Cat Walk
    • Recruitment
    • Small Talk
  • Exile Mod XM8 App
    • XM8 Server Administration
    • XM8 Android App
    • XM8 Discord Bot
  • Exile Mod Server Administration
    • Ask a Game Server Provider
    • Hosting
    • Operating Systems
    • Installation
    • Database
    • Security
    • Maintenance
  • Exile Mod Customization
    • Downloads & Releases
    • Content
    • Environment
    • Gameplay
    • Look & Feel
    • Tech Talk
  • Exile Life Mod
    • Visit forum on exilelifemod.com

Categories

  • Knowledge Base
  • Items
  • Constructions
  • Traders
  • Vehicles

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Homepage

Found 3 results

  1. Special Ed

    Unknown RPT Errors

    Hi Guys, I have a series of errors in my rpt that i've added below. As you can see they start when my server begins spawning in cars. I'm not sure what these errors mean or if they are common or uncommon so I was hoping to get some feedback about what they probably mean and if/how/whether I should fix them. Thanks in advance.
  2. I've placed a rotating RHS radar structure in one of my trader cities. The class is "rhs_p37". It works great but upon the first login to the server, I/we get this error: Config: array does not have 2 entries. Subsequent logins don't get the error unless Arma is restarted. The error is also thrown if opening the mission file in the EDEN Editor. I know the simple solution is to just ditch the eye-candy, but I'd really like to keep it if I can prevent this error. My players all get the error. The initServer.sqf entry is: ["rhs_p37", [22141.3, 14540.8, 3.58726], [0, 1, 0], [0, 0, 1], true], But I don't know that this is relevant as the error occurs when opening the editor as well. Any ideas here?
  3. s3v3red

    Passing an array

    Is it possible to pass an array from the exile_client folder/pbo to the exile.altis folder/pbo? Specifically, I need a script contained with the client pbo to pass an array to a script within the mission folder. Can you use 'call'? how do you specify the path if you can?