Search the Community

Showing results for tags 'error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Exile
    • Changelogs
    • Feedback
  • Exile Community
    • General Discussion
    • New Feature Voting
    • Problems & Bugs
    • Cat Walk
    • Recruitment
    • Small Talk
  • Exile Mod XM8 App
    • XM8 Server Administration
    • XM8 Android App
    • XM8 Discord Bot
  • Exile Mod Server Administration
    • Ask a Game Server Provider
    • Hosting
    • Operating Systems
    • Installation
    • Database
    • Security
    • Maintenance
  • Exile Mod Customization
    • Downloads & Releases
    • Content
    • Environment
    • Gameplay
    • Look & Feel
    • Tech Talk
  • Exile Life Mod
    • Visit forum on exilelifemod.com

Categories

  • Knowledge Base
  • Items
  • Constructions
  • Traders
  • Vehicles

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Homepage

Found 114 results

  1. ecortes

    Custom Mission.pbo from scratch.

    Greetings Exile Community, I've been trying to make a custom exile.mission, being a new empty folder in which I extract data from Exile M3Editor into initServer, initLocalPlayer, and mission.sqm. I get all the data, including my custom spawns etc...but what else do I need to add? PREFIX? Description txt? I'm really lost and would love help with this. Is there a guide on how to make it from scratch?
  2. Z80CPU

    Deleted Content

    Hello Everybody! Over the years, I have noticed people having issues with mission files that give them the dreaded ‘Deleted Content’. Then they come on here seeking what to do and how to deal with it. For those who know how to deal with it, it is fairly easy. But, if you do not know, then you’re stuck. Not only that, but if your mission has 20, 30, 75+ items in the ‘AddOnsMetaData’ class section you could spend 30-60 minutes renumbering the items after you remove them. Heaven forbid if you delete a semi-colon or cause some other syntax error! So for those that struggle with how to fix this error as well as help those the the ‘AddOnsMetaData’ renumbering, I have put together instructions as well as a program that will automate some of these procedures for you. This program can be used for ANY ‘Mission.SQM’ file which gives you this error. It does not matter you get it when you try to play your mission or when you try to edit the mission. It does not matter if it is for Exile, KOTH, SP, or MP. This program (64kb) is a Windows program that can run on any version of Windows, from Win95 –> Win10 with no issues. This is a program that I have personally been using for over 2 years and it is a time saver! Instructions on how to use the program as well as how to fix these errors are contained in the YouTube video which is in the ReadMe file as well as directly from within the program itself. When you download this program, you will have a choice on a ‘Stand Alone’ version or an ‘Installed’ version. Try the ‘Stand Alone’ first. Both will be included in the RAR file. ---> Make SURE YOU READ THE ‘READ ME’ BEFORE YOU DO ANYTHING! <--- If you like this and wish to show your appreciation in a more tangible manner, please donate to me at: PayPal.Me/SuperChickenProduct If you have any questions or comments, please feel free to let me know! DropBox Link
  3. SireConflexe

    Error et launch of the server

    Hi all, I just tried to install an exile server following the guide made by S. (updated for 1.0.4). I strictly follow each instruction. It's the first time I try to run an arma server, but I got knowledge in computer science. I am getting the below error : File exile_server_config\config.cpp, line 5 : /CfgPatches/exile_server_config.requiredVersion: Member already defined. I looked at the config files and didn't find any problem. Anyone got an idea ? Any help would be so appreciated !
  4. Hi guys, everytime I start my Chernarus Server I get this message. I klick ok and server start but probably sth is wrong. Anyone can help me out pls?
  5. UraNuS

    Aircraft Trader Code 13

    I make a new USSfreedom "tradercity" i put 6 new traders: Wastedump , BoatTrader, EquipamentTrader, ArmoryTrader, FoodTrader and the AircraftTrader all others works fine, but the Aicrafttrader shows me this message "code 13" and I can not buy any plane... Linux Server, DMS, ExileZ, FastTravel, Stargates, CUPs Mods and more things, all works fine... I uses EasyTrader and try this script (purcharse at specific...) but not work still have code13... (and i put Land_HelipadEmpty_F and Land_HelipadSquare_F from other script to the map nest to aircrafttrader) the trader of Aircrafts its a "clone" from basic exile aircraft trader (only changed the loadout), other traders are cloned and works fine... Here is screen of error... thanks for help!
  6. Hello Exilemod team and community, P.S. I'm sorry but I don't know where to find the rpt files... If anyone can help me get my server up and running I would be so thankful! Today I set up my own exile server just as explained in the Exile Server Installation Guide. After using Google search, I managed to get everything working using these guides, Guide 1: https://forums.bohemia.net/forums/topic/210570-dedicated-exile-server-setup-simplified/ Guide 2: https://community.bistudio.com/wiki/Arma_3_Dedicated_Server#Dedicated_Server_.26_Client_configuration I then started up TADST (after having MySQL downloaded, installed, setup then launched) which loaded up the Arma 3 console. However in the Console it won't get past this:
  7. Hello Exilemod team and community, Yesterday i set up my own exile server just as explained in the Exile Server Installation Guide. After using Google and this forum, I managed to get everything working. I then started the Exile Autorun.bat which loaded up the Arma 3 console. However in the Console it won't get past this: 17:40:40 Dedicated host created. 17:40:44 BattlEye Server: Initialized (v1.217) 17:40:44 Host identity created. 17:40:44 Game Port: 2302, Steam Query Port: 2303 I haven't found a solution online and I'm running the server without any addons except the ones required. Any idea where there might be something wrong? Thanks for your Help!
  8. TheRockZz

    Bambi Creation Timeout

    Hallo Zusammen ich habe wie viele das Problem mit dem "Bambi Creation Timeout". Ich habe mich bereits im Internet schlau gemacht (auch hier im Forum), nur leider ohne Erfolg. Beim MySQL wurde der Mode bereits verändert. Der Exile server wurde bereits neuinstalliert ohne Wirkung. Der Server ist frisch installiert, es ist kein Infistar installiert. Logs: RPT Log: und die log von extdb Hier fällt mir zwar der Error auf, aber ich kann damit nichts anfangen. Vielen Dank im voraus!.
  9. JensenDK

    Base building server error | Pls help

    https://youtu.be/WEnibGkGy8M hey. I can not build in my territory. The database says I own the territory, and i can not see errors in my files. thanks for the help
  10. PazzHD

    ExileZ 2 / Ryan's Zombies

    I am getting this Warnings in the Console when I join the Server: This is my startparameter: ./arma3server -ip=134.255.225.143 -port=2320 -config=server.cfg -cfg=basic.cfg -mod="@Exile;@ryanzombies" -servermod="@ExileServer" -profiles=config -name=config And this is my mission.sqm: version=12; class Mission { addOns[]= { "exile_client", "Ryanzombies", "ryanzombiesfunctions", "a3_map_altis", "A3_Characters_F" }; Pls help me guys
  11. I have error with "clans" conecting with ExtDB3(x64) in mysql database but not find error... The mysql database is updated with ""update_x64.sql"" and all works fine... This is the only ERROR i have with my new server: Im located 2 buged archives in ...@ExileServer\addons\exile_server\code 1º = ExileServer_system_database_query_selectFull.sqf (line16) 2º = ExileServer_world_loadAllClans.sqf (line 20) I thing is conflicts with ExtDB2 residual configs but I do not know ... HELP!!!
  12. Emerald1017

    Exile chernarus redux issues

    I am tryIng to startup a small exile chernarus serverhisted by nitrado, chernarus is not one of the prebuilt modpacks they provide so i have uploaded chernarus redux mod, installed all the keys, added the mods to the init of the the server, and edited the server config to load the exile mission. Nitrado says the server is running Exile.ChernarusRedux, however when I try to connect to it no server pops up neither does it say it’s responding.?
  13. Im here for ask your help "exile servers" PROS, this error it's driving me crazy! I have tried all the solutions but still staying on the floor when I login... (PC settings: i7 , 16ram , Win10x64 , fiber connection) Screenshot: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1347467304 Server log: 23:25:49 "ExileServer - Server is loading..." 23:25:49 Client: Nonnetwork object c99600. 23:25:49 CallExtension 'extDB2' could not be found 23:25:49 "ExileServer - MySQL connection error!" 23:25:49 "ExileServer - Please have a look at @ExileServer/extDB/logs/ to find out what went wrong." 23:25:49 "ExileServer - MySQL Error: Unable to locate extDB2 extension!" 23:25:49 "ExileServer - Server will shutdown now :(" 23:25:49 CallExtension 'extDB2' could not be found extDB2 log: extDB2: Unable to find extdb-conf.ini it's a connection problem with mysql but I have tried everything... - Install C++ 2013 - 2014 - 2015 x86+x64 + NetFramework - Installed All in same Drive (mysql and arma3server in D: ,game in C:) - Install mysql and execute "exile.sql" with Navicat for schemma and tables... (and try xampp ,mysql and mariaDB) - Config "extdb-conf.ini" inside "@ExileServer" folder (with root@mypasword) (and try put in "Server" folder and nothing) - Add exile.bikey in keys folder - Port forwarding for requiered ports UDP and TCP and included Firewall rules "in" and "out" - Trying different config.cfg and different "-parameters" and still in ground when login... HELP!! if someone can help me in person can you add me here http://steamcommunity.com/id/gm-uranus PD. Some tutorials use "arma3server.exe" for start server but it does not work for me and the server goes down, instead use "arma3server_x64.exe" and the server starts but no connect with database its posible the server or mysql uses x32bit and it does not work with "arma3server.exe" (32bits exe)
  14. i cant find the missing "," https://pastebin.com/index/0EwNv76G
  15. Fin ¯\_(ツ)_/¯

    Ryans Zombies + ExileZ Spawner - Object not found?

    Hi, I'm getting this error: Yes i have googled and read about it, i get that lots of people get this issue. But no-one (as far as i can tell) has seen the link between players running in the cities and this message then being spammed in the server So, I'm trying to use the ExileZ spawner to get zombies in my server on Altis. And zombies spawn when players run into cities right? So when i run into cities, my server goes crazy and gets spammed with messages such as: Sometimes followed by: But i hardly ever see the zombies, every now and then i see a zombie for a split second and he goes again? Any ideas? Help is ever so greatly appreciated!
  16. mathis_kb135

    Error with DB, stuck in the ground

    Hi, Im running an Exile 1.0.3 server on a dedicated server and have problems with my database. When I want to connect to my server i get stuck in the ground. I have turned strict sql mode off and have no other mods than Exile installed. Here are my log and .rpt files: RPT log
  17. Fin ¯\_(ツ)_/¯

    RyanZombies causing DB Issues?

    Hi, i am trying to set up an Exile Server on Altis, but im coming across lots of bugs. The main one i want to sort is the issue described in the title When i start my server with these params: everything is fine, i can run around, go to traders, my connection with mysql is fine, and everythign runs great. However, When i launch with these params: The whole server hates it, i get a huge amount of errors: Suddenly i am spawning in the ground, with no connection to DB as the last seen time was when i last joined without the "@ryanzombies" in the params Server gets stuck on "connected to steam servers" - Until a player joins, it then proceeds to finish setup, and the player freezes I also get errors saying "Bash: command not found '@Ryanzombies'", which also happens if i try and use another mod along with exile??!? And more, but they are irrelevant to this topic Please help, getting really frustrating. Fin
  18. piipe200

    QUE ES ESTO?

    Hace nada estaba entrando al launcher descargando unos mods y lo cerre y volvi a abrir para que actualizara y me salio esto alguien sabe porque?
  19. Admiral EliteSuicide

    Players get Memory Error in Trader Zone ?

    Hey Guys, I have an Problems since I have today add mine 2rd Trader to the Server.. If I walk normal through the new Trader its all ok and the game is running good but if me or any other Player drive a car inside the Trader Zone his screen "froze" and gets an Memory Error / Time Out... Someone have an Idea what the Problem is ?? Or did I have set to much Items in the Trader Zone / Is it possible ?? I hope someone of you can help me Heres an little Video about the Error:
  20. Announcement

    [SOLVED] exile 1.0.3 errors and bugs

    my server is exile vanilla Error by upgrade mit fortification upgrade kit 23:38:02 Error in expression <abase_query_fireAndForget; _newObject = createVehicle [_objectClass,_position,[]> 23:38:02 Error position: <createVehicle [_objectClass,_position,[]> 23:38:02 Error Foreign error: Unknown enum value: "CAN_COLIDE" 23:38:02 File exile_server\code\ExileServer_object_construction_network_upgradeConstructionRequest.sqf, line 66 Bug by concrete window kit with open hatch function if a code lock is built. Locked hatch can be opened easily. Invalid model path for Exile_Item_WoodSticks 0:33:52 Warning Message: Cannot open object exile_assets\model\item\exile_item_woodsticks.p3d
  21. I'm hoping someone might know what this error is, my server seems to be working fine, most people are able to play but some are just dc'd instantly when trying to join and retrying doesn't help them get on. My rcon shows no error or BE problem so i assumed it was client side and it was something they were doing wrong but i did look at my RPT just to see if anything was mentioned in there that would enlighten me, i found this: 11:47:48 NetServer::SendMsg: cannot find channel #1045935740, users.card=4 11:47:48 NetServer: users.get failed when sending to 1045935740 11:47:48 Message not sent - error 0, message ID = ffffffff, to 1045935740 (player's name) Pasted only one instance because this was spammed many many times over and over for the same player. Anyone know how to fix this? i read on some google search someone said it was down to the player's steam being in offline mode (i verified this and the player was not offline mode). I also read something about it being down to out of date dll's... i don't even know where to start with that idea... Anyone got any suggestions?
  22. Yeiij

    Database error

    Well, after 4 server wipes we got the same error. ERROR We are using a fresh install: - MariaDB - No exile.ini modifications - No mods using DB entries - No addons using DB entries Any help will be greatly appreciated. Thanks.
  23. When i start the server it loads "normally" up until it gives me this error. however i am able to connect to the server but i am stuck in the ground and unable to hit esc to bring the menu up to respawn until the server eventually crashes.
  24. Hey guys ! Im having a problem with my server https://pastebin.com/XYNCvvRf Its giving me a missing world and a missing file error weird thing is the mission file is in the mpmission folder launchparameters should be fine and for some weird reason it says ''missing file: exile'' at the bottom which shouldnt happen because it worked on altis just a minute ago i changed the map in the config and server.cfg files aswell any help would be greatly appreciated
  25. SpaceWeed

    'a' encountered instead of '='

    Hey! I am getting this error: ErrorMessage: File mpmissions\__cur_mp.Altis\mission.sqm, line 1420: '/OutroLoose/Intel.startFogDeca': 'a' encountered instead of '=' exile_altis.pbo: https://pastebin.com/btywZGTj please help