Search the Community

Showing results for tags 'errors'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Exile
    • Changelogs
    • Feedback
  • Exile Community
    • General Discussion
    • New Feature Voting
    • Problems & Bugs
    • Cat Walk
    • Recruitment
    • Small Talk
  • Exile Mod XM8 App
    • XM8 Server Administration
    • XM8 Android App
    • XM8 Discord Bot
  • Exile Mod Server Administration
    • Ask a Game Server Provider
    • Hosting
    • Operating Systems
    • Installation
    • Database
    • Security
    • Maintenance
  • Exile Mod Customization
    • Downloads & Releases
    • Content
    • Environment
    • Gameplay
    • Look & Feel
    • Tech Talk
  • Exile Life Mod
    • Visit forum on exilelifemod.com

Categories

  • Knowledge Base
  • Items
  • Constructions
  • Traders
  • Vehicles

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Homepage

Found 15 results

  1. Z80CPU

    Deleted Content

    Hello Everybody! Over the years, I have noticed people having issues with mission files that give them the dreaded ‘Deleted Content’. Then they come on here seeking what to do and how to deal with it. For those who know how to deal with it, it is fairly easy. But, if you do not know, then you’re stuck. Not only that, but if your mission has 20, 30, 75+ items in the ‘AddOnsMetaData’ class section you could spend 30-60 minutes renumbering the items after you remove them. Heaven forbid if you delete a semi-colon or cause some other syntax error! So for those that struggle with how to fix this error as well as help those the the ‘AddOnsMetaData’ renumbering, I have put together instructions as well as a program that will automate some of these procedures for you. This program can be used for ANY ‘Mission.SQM’ file which gives you this error. It does not matter you get it when you try to play your mission or when you try to edit the mission. It does not matter if it is for Exile, KOTH, SP, or MP. This program (64kb) is a Windows program that can run on any version of Windows, from Win95 –> Win10 with no issues. This is a program that I have personally been using for over 2 years and it is a time saver! Instructions on how to use the program as well as how to fix these errors are contained in the YouTube video which is in the ReadMe file as well as directly from within the program itself. When you download this program, you will have a choice on a ‘Stand Alone’ version or an ‘Installed’ version. Try the ‘Stand Alone’ first. Both will be included in the RAR file. ---> Make SURE YOU READ THE ‘READ ME’ BEFORE YOU DO ANYTHING! <--- If you like this and wish to show your appreciation in a more tangible manner, please donate to me at: PayPal.Me/SuperChickenProduct If you have any questions or comments, please feel free to let me know! DropBox Link
  2. JensenDK

    Base building server error | Pls help

    https://youtu.be/WEnibGkGy8M hey. I can not build in my territory. The database says I own the territory, and i can not see errors in my files. thanks for the help
  3. twitch.tv/smokedog77

    Help needed

    Hi, guys, I'm having an issue with my first time set up that I had a working version of with "@zombies and demons" all working, but I then tried to add a few other mods and broke it, so I did a fresh install I'm at the stage of just having a Vanilla Exile server running but I'm running into an issue that is annoying the hell out of me. I'm no doubt being a noob but the server starts and runs all the way up to game created and seems fine but when I or anyone else try to connect we get this can anyone see what silly mistake I've made and point me in the right direction to fixing it so I can then start learning how to add mods without breaking it. TIA Smoke EDIT: I've left the server up so you can connect to it. IP = 46.4.87.232:2312
  4. zoblan

    This is solved so please remove

    Im stuck in ground when i'm joining my server. this is my arma3/@ExileServer/extDB/logs log: extDB2: Found extdb-conf.ini extDB2: Detected 8 Cores, Setting up 6 Worker Threads [10:48:27:711129 +01:00] [Thread 5528] extDB2: Database Type: MySQL [10:48:27:962154 +01:00] [Thread 5528] extDB2: Database Session Pool Started [10:48:27:967155 +01:00] [Thread 5528] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Loading Template Filename: c:\games\173_199_72_201_2302\1356771\arma3\@ExileServer\extDB\sql_custom_v2\exile.ini [10:48:27:967155 +01:00] [Thread 5528] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Version 12 Detected, Latest Version 12 Available [10:48:28:361194 +01:00] [Thread 2104] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error StatementException: MySQL: [MySQL]: [Comment]: mysql_stmt_prepare error [mysql_stmt_error]: Table 'c1356771_exile.container' doesn't exist [mysql_stmt_errno]: 1146 [mysql_stmt_sqlstate]: 42S02 [statemnt]: UPDATE container SET abandoned = NOW(), pin_code = '0000' WHERE (SELECT flag_stolen_at FROM territory WHERE territory.id = container.territory_id AND territory.flag_stolen_at < DATE_SUB(NOW(), INTERVAL ? DAY)); [10:48:28:361194 +01:00] [Thread 2104] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Wiping Statements + Session [10:48:28:482206 +01:00] [Thread 2104] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error: UniqueID: 1 Input String: setAbandonedUnlocked:2 [10:48:28:557214 +01:00] [Thread 5144] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error StatementException: MySQL: [MySQL]: [Comment]: mysql_stmt_prepare error [mysql_stmt_error]: Table 'c1356771_exile.construction' doesn't exist [mysql_stmt_errno]: 1146 [mysql_stmt_sqlstate]: 42S02 [statemnt]: UPDATE construction SET deleted_at = NOW() WHERE spawned_at < DATE_SUB(NOW(), INTERVAL ? DAY) AND territory_id IS NULL AND deleted_at IS NULL [10:48:28:557214 +01:00] [Thread 5144] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Wiping Statements + Session [10:48:28:560214 +01:00] [Thread 2476] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error StatementException: MySQL: [MySQL]: [Comment]: mysql_stmt_prepare error [mysql_stmt_error]: Table 'c1356771_exile.territory' doesn't exist [mysql_stmt_errno]: 1146 [mysql_stmt_sqlstate]: 42S02 [statemnt]: UPDATE territory SET deleted_at = NOW() WHERE last_paid_at < DATE_SUB(NOW(), INTERVAL ? DAY) AND deleted_at IS NULL [10:48:28:560214 +01:00] [Thread 2476] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Wiping Statements + Session [10:48:28:757234 +01:00] [Thread 4084] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error StatementException: MySQL: [MySQL]: [Comment]: mysql_stmt_prepare error [mysql_stmt_error]: Table 'c1356771_exile.territory' doesn't exist [mysql_stmt_errno]: 1146 [mysql_stmt_sqlstate]: 42S02 [statemnt]: DELETE FROM territory WHERE deleted_at < DATE_SUB(NOW(), INTERVAL ? DAY) [10:48:28:757234 +01:00] [Thread 4084] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Wiping Statements + Session [10:48:28:966254 +01:00] [Thread 3276] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error StatementException: MySQL: [MySQL]: [Comment]: mysql_stmt_prepare error [mysql_stmt_error]: Table 'c1356771_exile.container' doesn't exist [mysql_stmt_errno]: 1146 [mysql_stmt_sqlstate]: 42S02 [statemnt]: UPDATE container SET deleted_at = NOW() WHERE last_updated_at < DATE_SUB(NOW(), INTERVAL ? DAY) AND territory_id IS NULL AND deleted_at IS NULL [10:48:28:966254 +01:00] [Thread 3276] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Wiping Statements + Session [10:48:29:166274 +01:00] [Thread 6956] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error StatementException: MySQL: [MySQL]: [Comment]: mysql_stmt_prepare error [mysql_stmt_error]: Table 'c1356771_exile.vehicle' doesn't exist [mysql_stmt_errno]: 1146 [mysql_stmt_sqlstate]: 42S02 [statemnt]: UPDATE vehicle SET deleted_at = NOW() WHERE last_updated_at < DATE_SUB(NOW(), INTERVAL ? DAY) AND deleted_at IS NULL [10:48:29:166274 +01:00] [Thread 6956] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Wiping Statements + Session [10:48:29:300288 +01:00] [Thread 4084] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error: UniqueID: 1 Input String: deleteUnpaidTerritories:3 [10:48:29:300288 +01:00] [Thread 5144] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error: UniqueID: 1 Input String: markDeleteOldConstructions:2 [10:48:29:300288 +01:00] [Thread 6956] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error: UniqueID: 1 Input String: markDeleteOldVehicles:3 [10:48:29:300288 +01:00] [Thread 2476] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error: UniqueID: 1 Input String: markDeleteUnpaidTerritories:7 [10:48:29:300288 +01:00] [Thread 3276] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error: UniqueID: 1 Input String: markDeleteOldContainers:10 [10:48:29:367295 +01:00] [Thread 5528] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error StatementException: MySQL: [MySQL]: [Comment]: mysql_stmt_prepare error [mysql_stmt_error]: Table 'c1356771_exile.clan' doesn't exist [mysql_stmt_errno]: 1146 [mysql_stmt_sqlstate]: 42S02 [statemnt]: SELECT id FROM clan LIMIT ?,? [10:48:29:367295 +01:00] [Thread 5528] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Wiping Statements + Session [10:48:29:367295 +01:00] [Thread 5528] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error: UniqueID: 1 Input String: loadClansIdPage:0:100 [10:48:29:367295 +01:00] [Thread 4084] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error StatementException: MySQL: [MySQL]: [Comment]: mysql_stmt_prepare error [mysql_stmt_error]: Table 'c1356771_exile.construction' doesn't exist [mysql_stmt_errno]: 1146 [mysql_stmt_sqlstate]: 42S02 [statemnt]: DELETE FROM construction WHERE deleted_at < DATE_SUB(NOW(), INTERVAL ? DAY) AND territory_id IS NULL [10:48:29:367295 +01:00] [Thread 4084] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Wiping Statements + Session [10:48:29:367295 +01:00] [Thread 4084] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error: UniqueID: 1 Input String: deleteOldConstructions:3 [10:48:29:369295 +01:00] [Thread 2104] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error StatementException: MySQL: [MySQL]: [Comment]: mysql_stmt_prepare error [mysql_stmt_error]: Table 'c1356771_exile.container' doesn't exist [mysql_stmt_errno]: 1146 [mysql_stmt_sqlstate]: 42S02 [statemnt]: DELETE FROM container WHERE deleted_at < DATE_SUB(NOW(), INTERVAL ? DAY) AND territory_id IS NULL [10:48:29:369295 +01:00] [Thread 2104] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Wiping Statements + Session [10:48:29:369295 +01:00] [Thread 2104] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error: UniqueID: 1 Input String: deleteOldContainers:3 [10:48:29:369295 +01:00] [Thread 6956] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error StatementException: MySQL: [MySQL]: [Comment]: mysql_stmt_prepare error [mysql_stmt_error]: Table 'c1356771_exile.territory' doesn't exist [mysql_stmt_errno]: 1146 [mysql_stmt_sqlstate]: 42S02 [statemnt]: DELETE FROM territory WHERE flag_stolen_at < DATE_SUB(NOW(), INTERVAL ? DAY) [10:48:29:369295 +01:00] [Thread 6956] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Wiping Statements + Session [10:48:29:369295 +01:00] [Thread 6956] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error: UniqueID: 1 Input String: deleteBaseFlagStolen:3 [10:48:29:375295 +01:00] [Thread 5144] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error StatementException: MySQL: [MySQL]: [Comment]: mysql_stmt_prepare error [mysql_stmt_error]: Table 'c1356771_exile.vehicle' doesn't exist [mysql_stmt_errno]: 1146 [mysql_stmt_sqlstate]: 42S02 [statemnt]: DELETE FROM vehicle WHERE deleted_at < DATE_SUB(NOW(), INTERVAL ? DAY) [10:48:29:375295 +01:00] [Thread 5144] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Wiping Statements + Session [10:48:29:375295 +01:00] [Thread 5144] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error: UniqueID: 1 Input String: deleteOldVehicles:3 [10:48:29:377296 +01:00] [Thread 2476] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error StatementException: MySQL: [MySQL]: [Comment]: mysql_stmt_prepare error [mysql_stmt_error]: Table 'c1356771_exile.container' doesn't exist [mysql_stmt_errno]: 1146 [mysql_stmt_sqlstate]: 42S02 [statemnt]: UPDATE container SET abandoned = NOW(), pin_code = '0000' WHERE last_updated_at < DATE_SUB(NOW(), INTERVAL ? DAY) AND class = "Exile_Container_Safe" AND territory_id IS NULL [10:48:29:377296 +01:00] [Thread 2476] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Wiping Statements + Session [10:48:29:377296 +01:00] [Thread 2476] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error: UniqueID: 1 Input String: addAbandonedSafes:7 [10:48:38:058164 +01:00] [Thread 5528] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error StatementException: MySQL: [MySQL]: [Comment]: mysql_stmt_prepare error [mysql_stmt_error]: Table 'c1356771_exile.account' doesn't exist [mysql_stmt_errno]: 1146 [mysql_stmt_sqlstate]: 42S02 [statemnt]: SELECT CASE WHEN EXISTS(SELECT uid FROM account WHERE uid = ?) THEN 'true' ELSE 'false' END [10:48:38:058164 +01:00] [Thread 5528] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Wiping Statements + Session [10:48:38:058164 +01:00] [Thread 5528] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error: UniqueID: 1 Input String: isKnownAccount:76561198032881159 [10:48:52:766634 +01:00] [Thread 2476] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error StatementException: MySQL: [MySQL]: [Comment]: mysql_stmt_prepare error [mysql_stmt_error]: Table 'c1356771_exile.account' doesn't exist [mysql_stmt_errno]: 1146 [mysql_stmt_sqlstate]: 42S02 [statemnt]: UPDATE account SET last_disconnect_at = NOW() WHERE uid = ? [10:48:52:766634 +01:00] [Thread 2476] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Wiping Statements + Session [10:48:52:766634 +01:00] [Thread 2476] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error: UniqueID: 1 Input String: endAccountSession:76561198032881159 [10:48:52:768634 +01:00] [Thread 5144] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error StatementException: MySQL: [MySQL]: [Comment]: mysql_stmt_prepare error [mysql_stmt_error]: Table 'c1356771_exile.player' doesn't exist [mysql_stmt_errno]: 1146 [mysql_stmt_sqlstate]: 42S02 [statemnt]: UPDATE player SET name = ?, damage = ?, hunger = ?, thirst = ?, alcohol = ?, oxygen_remaining = ?, bleeding_remaining = ?, hitpoints = ?, direction = ?, position_x = ?, position_y = ?, position_z = ?, assigned_items = ?, backpack = ?, backpack_items = ?, backpack_magazines = ?, backpack_weapons = ?, current_weapon = ?, goggles = ?, handgun_items = ?, handgun_weapon = ?, headgear = ?, binocular = ?, loaded_magazines = ?, primary_weapon = ?, primary_weapon_items = ?, secondary_weapon = ?, secondary_weapon_items = ?, uniform = ?, uniform_items = ?, uniform_magazines = ?, uniform_weapons = ?, vest = ?, vest_items = ?, vest_magazines = ?, vest_weapons = ?, temperature = ?, wetness = ? WHERE id = ? [10:48:52:768634 +01:00] [Thread 5144] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Wiping Statements + Session [10:48:52:768634 +01:00] [Thread 5144] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error: UniqueID: 1 Input String: updatePlayer::0:100:100:0:1:0:[]:0:13237.161133:11705.337891:-0.000514984:["ItemMap","ItemCompass","ItemWatch","ItemRadio"]::[]:[]:[]:::["","","",""]::::[]::["","","",""]::["","","",""]::[]:[]:[]::[]:[]:[]:0:0:-1
  5. Special Ed

    Unknown RPT Errors

    Hi Guys, I have a series of errors in my rpt that i've added below. As you can see they start when my server begins spawning in cars. I'm not sure what these errors mean or if they are common or uncommon so I was hoping to get some feedback about what they probably mean and if/how/whether I should fix them. Thanks in advance.
  6. sgt.Martin

    Infistar Not Working

    Hi, I been trying for over two days now to add your infistar to my server under my own custom missions. But not for (epoch,altislife,wastland) I make my own missions, just having a lot of issues with not being able to use anything connected to the infistar Mod. I have followed the instructions readmem, but having issues when trying to get to work. It shows up in the server as its active, but not able to push F1 key to enter into the client as an admin.
  7. SneakyDuServer

    How do you keep it all together?

    All i seem to see is so many outdated scripts in Exile forums, or error stuff that cause more issues then it is worth. Do you all just seem to code, repair your own servers? It reminds me of the epoch days just so messy at times. Like i am trying to understand how you keep it all together without decent restart, bec etc mods or scripts, Lack of information these days I seem to spend weeks at it, to make it perfect again without errors, or massive logs. Not counting the scripts incomplete and broken...
  8. ALOV IS FAT | kickback.com

    You cannot play/edit this mission!!!! HELPPPP!!!! plsss

    Hey, as soon as they updated arma 3 i have had some problems when trying to join a server first when i join this message pops up "No entery ´bin/config.bin/cfgWeapons/gunParticles.scope" and after that i get kicked.... adn then i get to to arma 3 home sceen and it says" You cannot play/edit this mission; it is dependant on downloaded content that has been deleted.map_vr" How do i fix it? pleace guys! help!!! <3
  9. A little guide to help you connect with 0.9.8 Kiwi; 1, Delete Exile from Arma 3 folder and reinstall a freshly downloaded version of 0.9.8 Kiwi. 2. Remove the mission file from AppData\Local\Arma 3 for the server you are trying to connect to. 3. Add -malloc=system to Arma 3 launch parameters. 4. Make sure everything is updated. IE: Arma, Mods, the server you are trying to join. 5. If you CTD, keep trying to rejoin the server. Give it 3-4 tries. Albeit, this guide is not a be all end all. Just a completion of things that have worked for others here on the forums. You may not need to do everything in the list or you may have to try them all. Will continue to edit this if i find other things that have helped. Enjoy. And a BIG thank you to Exile Devs.
  10. Just to show you my scripts.log afterinstalling clean exile and infistar After fixing this errors works great but who know how many more false kicks can we expect leather in the game. Chriss, really, really bad job this time.
  11. NoiceGuy

    RHS and TRYK Server Problems

    Posted this in config forum too, just wanted to make sure it gets seen. THANKS!!!
  12. Ghostrider-DBD

    periodic database read-write errors

    We have been having a few database issues lately and I wondered whether anyone might have insights as to their cause. Issue 1: The .RPT is showing several database errors at server restart. 2) Player inventories and/or other parameters become corrupted such that the client hangs on loading player inventory. These issues are solved by deleted the player record in the database. I do not have an error log for such instances yet but will try to pull one if that would be helpful. Any thoughts or suggestions would be much appreciated.
  13. branzan

    exile mods

    Hi i recently bought arma 3 and downloaded the a3launcher to play the exile mod , every time a try to join a game whether it be chernerus map or any other map i get kicked from the game or there is some sort of error not allowing me to play ,i have downloaded all the installs and add ons required and have verified my files and games, any help ?
  14. I followed the update procedure and I am seeing these errors in the RPT file, the server seems to run fine, but just thought I would let you all know: Kind Regards, -b3ck
  15. Hi Exiler's, I Hopfully someone on herer can help me. Ive had a Tavi server running for a couple of days (all running fine) only thing i didnt have setup was BEC and auto restarts so the server has very long uptimes. Anyway i restarted the server the other day (No changes to any server files) and now we get stuck at waiting for server to load. I cant for the life of me workout what as suddenly caused this problem. Also theres quite a few errors in my rpt files some of which i believe are to do with missin buildings in the A3Taviana files but that wasnt causing a problem before but if anyone can help clear those too that would be awsome. Rpt below: