Search the Community

Showing results for tags 'exile 1.0.4'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Exile
    • Changelogs
    • Feedback
  • Exile Community
    • General Discussion
    • New Feature Voting
    • Problems & Bugs
    • Cat Walk
    • Recruitment
    • Small Talk
  • Exile Mod XM8 App
    • XM8 Server Administration
    • XM8 Android App
    • XM8 Discord Bot
  • Exile Mod Server Administration
    • Ask a Game Server Provider
    • Hosting
    • Operating Systems
    • Installation
    • Database
    • Security
    • Maintenance
  • Exile Mod Customization
    • Downloads & Releases
    • Content
    • Environment
    • Gameplay
    • Look & Feel
    • Tech Talk
  • Exile Life Mod
    • Visit forum on exilelifemod.com

Categories

  • Knowledge Base
  • Items
  • Constructions
  • Traders
  • Vehicles

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Homepage

Found 2 results

  1. Hello Exile community, Just bought a dedicated server for hosting an arma 3 exile server I managed to install and run the latest version of exile. However when I tried to add CUP Terrains Core it gets stuck and won't boot. The server does use an automatic installer for the mod however even after uploading the mod that I know isn't corrupted or broken it still wont work. logs: https://pastebin.com/LpeMtHsf Cheers for any help EDIT: After talking and working with the hosting server's support team we reinstalled the server and added CUP terrains core, CWA and maps which seemed to have fixed the problem (I had the server working off my personal PC with only the CUP terrains core and it worked fine (there was just no loot ))
  2. |-| S o IN IN y |-|

    Exile 1.0.4 Virtual Garage

    Hey guys i have a Server running with Exile Version 1.0.4 and the new Virtual Garage included. i activated the Virtual Garage | whitlisted the IDD on infistar 24036, //VG Exile | use the upgrade-1.0.3-1.0.4.sql BUT it wont work. I can see the new layout and can see the Vehicle but if im typing the name of the vehicle in the Box and press "Store Vehicle" nothing happend. Have someone the same problems ? any ideas ? thanks for helping!