Search the Community

Showing results for tags 'joining'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Exile
    • Changelogs
    • Feedback
  • Exile Community
    • General Discussion
    • New Feature Voting
    • Problems & Bugs
    • Cat Walk
    • Recruitment
    • Small Talk
  • Exile Mod XM8 App
    • XM8 Server Administration
    • XM8 Android App
    • XM8 Discord Bot
  • Exile Mod Server Administration
    • Ask a Game Server Provider
    • Hosting
    • Operating Systems
    • Installation
    • Database
    • Security
    • Maintenance
  • Exile Mod Customization
    • Downloads & Releases
    • Content
    • Environment
    • Gameplay
    • Look & Feel
    • Tech Talk
  • Exile Life Mod
    • Visit forum on exilelifemod.com

Categories

  • Knowledge Base
  • Items
  • Constructions
  • Traders
  • Vehicles

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Homepage

Found 4 results

  1. Wardbeek

    Certain people can't join

    Everytime a certain person wants to join, he gets disconnected. And there is no good explanation why this happens. Becouse all mods are up to date (he uses A3 Launcher). And i have never had this before. When he join's (it's 1 player named Carrot) 8:20:27 NetServer::SendMsg: cannot find channel #1183349211, users.card=3 8:20:27 NetServer: users.get failed when sending to 1183349211 8:20:27 Message not sent - error 0, message ID = ffffffff, to 1183349211 (Carrot) RPT file. http://pastebin.com/PB4ZXh4V
  2. Hi Guys, Since the update i've been gettin these errors in my rpt: I'm not really sure what these mean and on joining my server players are getting an annoying popup saying something similar to "bin\config.bin/CfgWeapons/WeaponSlotsInfo.scope" Players can still join the server and play but these popups occur twice before they enter and it just looks unprofessional. Does anyone know how to fix these? Thanks
  3. Rollo96

    Exile Esseker Problem

    Hey guys, I hope this is the right place to write this. I just set up a new Exile Server. It ran fine on Altis, but I now tried to install Esseker on it and now nothing works... So the server starts fine. No Problems here so far (at least nothing shows up). But in the Server List in the A3Launcher only the mod Exile shows up and not the other mods (CUP Terrains Core, Esseker,...). If I try to join now, I get to the loading screen but then it says: "You can not play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted. Esseker" But I have Esseker installed and can join other Esseker Servers. These are my log files, my start batch and my mission.sqm: https://www.dropbox.com/sh/9uwbqp9kyz42zl3/AABtY5R9B920iLBjoESO0ciMa?dl=0 I hope you can help me
  4. HI people. Does anyone know a way I can stop people from joining the server if they dont have the correct mods? Im using @mas and @NATO_Rus_Vehicle and it'd be great to have a message come up telling them what they need. Is that possible? Either befor they join, or stopped at the lobby and disconnected with a message? I think I saw something about this, but I can't find it anywhere. Cheers!