Search the Community

Showing results for tags 'menu'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Exile
    • Changelogs
    • Feedback
  • Exile Community
    • General Discussion
    • New Feature Voting
    • Problems & Bugs
    • Cat Walk
    • Recruitment
    • Small Talk
  • Exile Mod XM8 App
    • XM8 Server Administration
    • XM8 Android App
    • XM8 Discord Bot
  • Exile Mod Server Administration
    • Ask a Game Server Provider
    • Hosting
    • Operating Systems
    • Installation
    • Database
    • Security
    • Maintenance
  • Exile Mod Customization
    • Downloads & Releases
    • Content
    • Environment
    • Gameplay
    • Look & Feel
    • Tech Talk
  • Exile Life Mod
    • Visit forum on exilelifemod.com

Categories

  • Knowledge Base
  • Items
  • Constructions
  • Traders
  • Vehicles

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Homepage

Found 6 results

  1. General_Jacob

    Enhanced movement no menu

    I have enhanced movement installed and working, but when players hit escape there is no menu for keybinding? There used to be but I do not know what broke or blocked it. There was a related thread that mentioned a chance that infistar blocks it or disallows one of its functions sometimes, but that thread was closed before anyone could discuss the issue usefully... as per the norm with infistar... Does anyone have a fix or experience with this?
  2. maxbuzin

    CUSTOM CONTROLS

    Do someone have the list of the menu, CUSTOM CONTROL? I know the n.1 is to block and unblock vehicles and bases, but how about the others? Tnks
  3. Freakylein

    FIXED! Static Respawn on Namalsk

    Hey Guys, I successfully added the fixed Spawnlocations on the Namalsk Map. i dont talk around, here you go. This is a short piece out of the mission.sqm class Markers { items=7; //by adding a location add here +1, class Item0 { position[]={6846.39,0,11900.8}; //x,z,y!!! name="NorthSpawn"; text="NorthSpawn"; type="ExileSpawnZone"; }; class Item1 { position[]={3575.25,0,8046.46}; name="WestSpawn"; text="WestSpawn"; type="ExileSpawnZone"; }; class Item2 { position[]={4879.45,0,5330.66}; name="SouthSpawn"; text="SouthSpawn"; type="ExileSpawnZone"; }; class Item3 { position[]={7977.86,0,8442.7}; name="East"; text="EastSpawn"; type="ExileSpawnZone"; }; class Item4 { position[]={4992.78,0,8005.07}; name="TraderZoneSebjan"; text="Sebjan Trader City"; markerType="ELLIPSE"; type="ExileTraderZone"; colorName="ColorBlue"; fillName="SolidBorder"; a=175; b=175; drawBorder=1; }; class Item5 { position[]={9120.65,0,10076.6}; name="NorthernBoatTrader"; text="Northern Boat Trader"; markerType="ELLIPSE"; type="ExileTraderZone"; colorName="ColorGreen"; fillName="SolidBorder"; a=50; b=50; drawBorder=1; }; class Item6 { position[]={4357.36,0,4724.03}; name="SouthernBoatTrader"; text="Southern Boat Trader"; markerType="ELLIPSE"; type="ExileTraderZone"; colorName="ColorGreen"; fillName="SolidBorder"; a=50; b=50; drawBorder=1; }; }; }; Keep adding those Spawnzones by counting the "items=x" and paste them BEFORE the Spawnzones. I used some positions from the thread of: Thank you for inspiring me to try on. I just added the Spawnzones before the Traderzones!!!! Greetings Freakylein!
  4. xAberranthianx

    Dedicated Server - Unable to eat/drink/craft

    Hey all. I have been setting up a server and I'm nearing completion but I have an issue I discovered... I'm unable to open the menu for eating/drinking/crafting. I double click the item to eat or drink and I get the "blip" sound but no menu appears to eat or drink. I don't see any errors or anything so I'm thinking I fudged up a config somewhere. Hunger and thirst are enabled as my bars are draining but I can't eat or drink. Is there anywhere I can look to see if I changed anything? Thanks
  5. Commodore1820

    8g Pad Menu

    Hello Community, A friend of mine has installed the exile mod 0.9.6 with the Arma3Launcher. In game he tryed to start the 8g "iPad". As he were requiert to press "On/Off" he has received an error massage. Text like: ~ "...wrong version..." Do u know comparable errors and know how to solve theme? Lg Commodore1820
  6. Kayne711

    ACE 3 and Infistar Anti-Hack

    So I'm having trouble getting ACE3 and Infistar to play nicely together, but nothing I've done works. The problem I'm having is the ACE3 Menu's (Medical Menu, ect.) dissapearing after popping up, I've tested it with Infistar not loaded and it works perfectly. I've tried disabling most of the Anti-Hacks settings and this problem still persists. Any help would be greatly appreciated. Also not sure if it's able to be fixed, but when I'm logged in as an admin I'm unable to use ACE3 entirely. I need to log out as an admin and log in as a regular just to get it to work. Not a big problem though.