Search the Community

Showing results for tags 'missing'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Exile
    • Changelogs
    • Feedback
  • Exile Community
    • General Discussion
    • New Feature Voting
    • Problems & Bugs
    • Cat Walk
    • Recruitment
    • Small Talk
  • Exile Mod XM8 App
    • XM8 Server Administration
    • XM8 Android App
    • XM8 Discord Bot
  • Exile Mod Server Administration
    • Ask a Game Server Provider
    • Hosting
    • Operating Systems
    • Installation
    • Database
    • Security
    • Maintenance
  • Exile Mod Customization
    • Downloads & Releases
    • Content
    • Environment
    • Gameplay
    • Look & Feel
    • Tech Talk
  • Exile Life Mod
    • Visit forum on exilelifemod.com

Categories

  • Knowledge Base
  • Items
  • Constructions
  • Traders
  • Vehicles

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Homepage

Found 11 results

  1. Hello Fellows, since this is my first try to set up an Linux Exile server i come across one major problem, everytime i try to start my server ( ./arma3server -config=config.cfg -name=Exile -enableHT -loadMissionToMemory -mod=@exile\;@cba\;@cup_terrains_core\;@cup_terrains_maps -servermod=@exileserver -autoinit > stdout.log 2> stderr.log ) it trows out this Error 20:13:58 Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.cup_chernarus_config, CUP_Core 20:13:58 Missing addons detected: 20:13:58 cup_chernarus_config 20:13:58 CUP_Core to seen in the logs ill post on pastebin https://pastebin.com/e1FtS8ew (stderr) https://pastebin.com/rRbswyc0 (stdout) im sorry for my very bad English im not a native English speaker. Cheers Rickeet
  2. speedweasel

    Vehicles disappearing from database

    Around 1 in 10 locked vehicles disappear from my server. I've done some testing and after a reboot, those vehicles simply aren't in the database any more. Some of the vehicles were in safe zones, some weren't. 100% of the missing vehicles were locked. unlockInSafeZonesAfterRestart = 0; ^ I've turned off unlocking vehicles in safe zones. Is anyone else seeing this on their servers?
  3. TheOnlyRydawg

    Error in Description.EXT

    File mpmissions\__cur_mp.Altis\description.ext, line 86: /CfgInteractionMenus/: Missing '}' I keep receiving this error and can't seem to find a way around it. http://pastebin.com/3dan3UNk config.cpp http://pastebin.com/c4tVcyfc description.EXT http://pastebin.com/jCXCWnE0 .RPK/Log I can provide other files if needed. Hopefully someone can find something I seem to be missing. Thank you!
  4. Hey guys, i have problem with my Tanoa-Exile server. I followed this guide to set up ryanzombies on my server- But when i try to start the server, it says it can't find ryanzombies. I've added you my RPT-Files: stderr.Log: http://pastebin.com/ip3uNN0T stdout.Log: http://pastebin.com/m3xXDD2C Here are the important parts out of my mission.sqm Here's my server-starting file: My Operation-System: Ubuntu 14.04 minimal I did not rename the "@Ryanzombies"-folder Hope you can help me, Best regards
  5. Hello everyone! I just recieved this error and it has me confused: https://gyazo.com/75704d033e1e1612878013ace7835db0 As you can see that line has no place for a }, or at least i don't think it does. The only thing i can think of is it is something to do with a different file that is called from my description.ext, the only file i can think of that has anything to do with classes is my config.cpp but i can't see anything wrong with it, maybe i'm just blind but could someone please provide an extra set of eyes. http://pastebin.com/Hg2HDyNi Thanks!
  6. ICEtIMed's Warning Messages This gives a warning to players joining if they dont have the mod on the server. On Spawn it brings up a HUD and offers a hyperlink for the downloads needed. The smaller box will stay on screen for 1 minute then disappears. "straight from the hip" @ExileMod.com Spoiler This disappears after 1 minute Basic Instructions; 1 - Un PBO your mission file. 2 - Create a .sqf file and call it "ModCheck" 3 - Paste this; Spoiler waitUntil {!isNull (findDisplay 46)}; waitUntil {!dialog}; sleep 6; if(getText(configFile >> "cfgWeapons" >> "LMG_mas_Mk200_F_a" >> "displayname") isEqualTo "")then{ _att = format["[WARNING %1!]",name player]; _att hintC [ parseText "<t shadow='2' size='3'align='center'color='#cf2e4e'>You are Missing: </t><br/><t shadow='2' size='1.75'align='center'color='#b0eb00'>@MAS @NATO_Rus_Vehicle </t><br/><br/><t shadow='2'align='center' size='1.25'>These mods add a lot to the game!</t><br/><t shadow='2'align='center'>You can continue to play on this server without them, but for a much better experience it's recommended you download:</t>", parseText "<t shadow='2'size='1.1' >Mas Nato and Russian Weapon Pack.</t><br/><a shadow='2'size='0.8'align='center' href='http://www.armaholic.com/page.php?id=21912'>http://www.armaholic.com/page.php?id=21912</a>", parseText "<t shadow='2'size='1.1' >Mas Nato and Russian Vehicles Pack.</t><br/><a shadow='2'size='0.8'align='center' href='http://www.armaholic.com/page.php?id=27652'>http://www.armaholic.com/page.php?id=27652</a> <br/><br/><t shadow='2'size='1.1'>Those addresses can be clicked for a direct link, or get them from the Steam Workshop or the Arma3 launcher</t><br/><br/><t shadow='2'align='center'size='1.75'color='#3d94af'>See you in game!</t>" ]; }; 4 - For this to work you need to add a class item from the mod. In this example I used' "LMG_mas_Mk200_F_a", because I wanted to check they had @mas weapons. You can change that to another classname in the mod you have. (Be aware that you may need to change the cfg...... part. As long as it is a classname specific to the mod you are using you should be good. 5 - If you dont have one already. Create a init.sqf in you rmission file (Dont worry, it will run). 6 - In your init.sqf, paste this at the very top; Spoiler if(hasInterface) then{ [] execVM "custom\ModCheck.sqf"; }; 7 - Thats the install. Config of the install; You need to edit two things. 1st - Make sure you have edited the classname, "LMG_mas_Mk200_F_a", to something in your mod. 2nd - Make sure you edit the addresses twice. (These are direct hyperlinks to the mods needed for the server.) eg. 'http://www.armaholic.com/page.php?id=21912'>http://www.armaholic.com/page.php?id=21912</a>" 3rd - Make sure; if(hasInterface) then{ [] execVM "custom\ModCheck.sqf" }; is at the top of your init.sqf 4th - Verify that you have put the modcheck.sqf in the same place as the address you specified on the init.sqf PS. Test this before using on your server. The issue you may find is with this bit of script; if(getText(configFile >> "cfgWeapons" >> "LMG_mas_Mk200_F_a" >> "displayname") isEqualTo "")then{ The text here means; (Look for an in game, used script>> cfgWeapons>> the classname in that file.) We are now looking for a weapon with the classname - "LMG_mas_Mk200_F_a" . If it returns with a negative then it displays the message. Depending on your mod, it will depend on the "cfg" file you search will change, as will the classname you search for. If you have issues, I will try and help. Enjoy people! ~iCE ** Update 1.1 arriving shortly ** (When I get time to finish....° PM if you want the new version now. the new box needs testing, resolution etc.) Here or here. I see you . Nice ~~ iCE
  7. kidesh

    Missing stuff in the traders

    Hi, So after getting my traders to actually appear I am now getting items that are transparent. Now there is no gaps in any of my traders and no lines missing in the code. anyone know why?
  8. kidesh

    Missing Traders

    So I have got past most of the problems with the update like the memory bug and the black screen. But now all my traders are missing. any idea on or if anyone having this problem.?
  9. [ZBG] Zombatron

    Missing Items?

    So. I am trying to play exile. But all base buildings items (i.e. Walls, laptops, doors, etc) are not there. My mate can see them, I don't and just walk through them on his screen... I have re-downloaded the mod, restarted the client a thousand times. I just can't seem to fix it but really want to play.
  10. da1geek

    Map/Traders are missing names

    Hello all! For some reason when in game on the map none of the "text" sections that should be labeling the trader cities (or any other markers) are showing up. I found two posts on this forum referencing the same issue, but their problems was mis-numbering which I've verified I haven't done. I could use a fresh pair of eyes.
  11. I bought a M-900 Civillian at the terminal, it deducted my pop tabs but it never gave me the M-900.