Search the Community

Showing results for tags 'mysql noob'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Exile
    • Changelogs
    • Feedback
  • Exile Community
    • General Discussion
    • New Feature Voting
    • Problems & Bugs
    • Cat Walk
    • Recruitment
    • Small Talk
  • Exile Mod XM8 App
    • XM8 Server Administration
    • XM8 Android App
    • XM8 Discord Bot
  • Exile Mod Server Administration
    • Ask a Game Server Provider
    • Hosting
    • Operating Systems
    • Installation
    • Database
    • Security
    • Maintenance
  • Exile Mod Customization
    • Downloads & Releases
    • Content
    • Environment
    • Gameplay
    • Look & Feel
    • Tech Talk
  • Exile Life Mod
    • Visit forum on exilelifemod.com

Categories

  • Knowledge Base
  • Items
  • Constructions
  • Traders
  • Vehicles

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Homepage

Found 1 result

  1. ThousandSpace

    Spawn in Ground

    So I have been wrestling with this issue for the past two days and I can't figure it out. Currently I am attempting to create a small Exile server for my friends and me. I am only running Exile with no additional mods at this time. Every time that I log into my server I am spawned ground level staring at grass. I am unable to move, interact, or access the main menu to back out of the server. From all of the forums I have been reading everyone says that it is a database issue. I have reinstalled the Arma 3 server files, Exile Server mod, Exile Client mod, etc. I have attempted using XAMPP, HeidiSQL, MySQL Workbench, etc. to create the Database. I have tried using the 32-bit and 64-bit server files, same result. I have rebuilt the database multiple times. I simply have no idea what to do to fix the problem. I have attempted to build the database multiple times and have edited the extb-conf.ini. When I read any of my rpt files I am utterly lost at what each error means. Here is my rpt.