Search the Community

Showing results for tags 'not moving'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Exile
    • Changelogs
    • Feedback
  • Exile Community
    • General Discussion
    • New Feature Voting
    • Problems & Bugs
    • Cat Walk
    • Recruitment
    • Small Talk
  • Exile Mod XM8 App
    • XM8 Server Administration
    • XM8 Android App
    • XM8 Discord Bot
  • Exile Mod Server Administration
    • Ask a Game Server Provider
    • Hosting
    • Operating Systems
    • Installation
    • Database
    • Security
    • Maintenance
  • Exile Mod Customization
    • Downloads & Releases
    • Content
    • Environment
    • Gameplay
    • Look & Feel
    • Tech Talk
  • Exile Life Mod
    • Visit forum on exilelifemod.com

Categories

  • Knowledge Base
  • Items
  • Constructions
  • Traders
  • Vehicles

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Homepage

Found 1 result

  1. JakeHekesFists

    AI Not moving (vemf / headless client)

    I currently have an issue with AI not moving around, using waypoints since Exile update to 1.0.3 I use a heavily modified VEMFr, It barely even resembles the original anymore. As such I am making this thread separate from the VEMF thread. Basically, I was wondering if one of the exile devs could respond to the following. 1. Has there been any changes made to "O_G_Sharpshooter_F" in the config which could prevent the AI from moving? 2. Have there been any changes made to the enableAI/disableAI commands 3. Is there any changes in this version which you think of which would prevent movement/waypoint commands being transferred to the headless client? Everything was working perfectly on exile 1.0.2, A3 1.70. Only encountered this issue after updating exile