Search the Community

Showing results for tags 'receiving server version'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Exile
    • Changelogs
    • Feedback
  • Exile Community
    • General Discussion
    • New Feature Voting
    • Problems & Bugs
    • Cat Walk
    • Recruitment
    • Small Talk
  • Exile Mod XM8 App
    • XM8 Server Administration
    • XM8 Android App
    • XM8 Discord Bot
  • Exile Mod Server Administration
    • Ask a Game Server Provider
    • Hosting
    • Operating Systems
    • Installation
    • Database
    • Security
    • Maintenance
  • Exile Mod Customization
    • Downloads & Releases
    • Content
    • Environment
    • Gameplay
    • Look & Feel
    • Tech Talk
  • Exile Life Mod
    • Visit forum on exilelifemod.com

Categories

  • Knowledge Base
  • Items
  • Constructions
  • Traders
  • Vehicles

Categories

  • Servers

Categories

  • Devblog

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Homepage

Found 3 results

  1. YT/Lyrkas ¯\_(ツ)_/¯

    "Receiving Server Version" Stuck - Need Help

    Hello, I Have this problem that when i join my Server i Stuck in Receiving Server Version. I saw many posts about this but nothing helped. I have everything corret installed i installed from the Exile Tutorial. I get this Error in the RPT Log. And yes i have the right password and the Mysql database should be installed right. And here my Full RPT log Thanks if you try to help my
  2. DattoSSS

    extDB2: No Config Option Found: exile

    Hello everyone I have rented a server from Wombat and have added the latest Exile files. I am new to modding servers so I have used the forums extensively to solve the incoming issues. My goal is to start with exile.altis as a learning curve, add AI and other addons, then find another custom map thats a bit different to use once I have my head around the script. Anyway I am to the point where the server hangs on 'receiving server version'. Wombat have been very helpful. Management (Javed) actually sat up past 2.30am emailing me and loading the latest C++ redistributable on my database to assist and making sure strict mode was turned off. I have set up the database using exile sql and updated to the latest version. I have also checked the scripts as has Wombat and no connectivity errors could be found with the [exile] section. I have basically tried every fix I could find in the forums. Wombat have suggested there may be an error in the script above [exile] affecting connection. Could you please have a look at the logs and files and see if you could find the error? Any assistance is greatly appreciated. Server is Windows and the DB is Linux if that makes a difference. Thanks Command Line: -ip=43.245.163.200 -port=2382 -noPause -noSound -cpuCount=4 -maxMem=2048 -exThreads=7 -cfg=A3DS\basic.cfg -config=A3DS\server.cfg -profiles=A3DS\Profiles -world=empty -mod=@Exile -servermod=@ExileServer Log: extDB2: Version: 70 extDB2: https://github.com/Torndeco/extDB2 extDB2: Windows Version Message: All development for extDB2 is done on a Linux Dedicated Server Message: If you would like to Donate to extDB2 Development Message: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=2SUEFTGABTAM2 Message: Also leave a message if there is any particular feature you would like to see added. Message: Thanks for all the people that have donated. Message: Torndeco: 20/02/15 extDB2: Found extdb-conf.ini extDB2: Detected 8 Cores, Setting up 6 Worker Threads [01:18:29:256675 +00:-1] [Thread 65268] extDB2: No Config Option Found: exile [01:18:29:256675 +00:-1] [Thread 65268] extDB2: Sending Shutdown to Armaserver @ExileServer\extdb-conf.ini: [Main] Version = 5 ;Threads = 0 ; Default Value is the number of CPU Cores Detected (max value is 6, min value is 2) Randomize Config File = false ;This is a legacy option to randomize config file for Arma2 Servers. Only for Windows Builds [Rcon] ;; This is functional, should be working fine. Just needs abit of testing on a $ ;; Allow for changing Address for those running server in a VM environment. IP = 103.231.91.30 Port = 3306 ;; Rcon Password i.e Battleye/beserver.cfg Password = *** ;; Bad Player Name Checks ;; This will only work if your mission / mod has started extDB2 Rcon. i.e 9:START_RCON:RCON Bad Playername Enable = true Bad Playername Kick Message = Bad Player Name ;; By default : is a bad character (used as seperator for extDB2 Calls (this is hardcoded in) Bad Playername Strings = (:):{:} ;;Bad Playername Regex_1 = [:alnum:] ;;Bad Playername Regex_2 = [:alnum:] ;;Bad Playername Regex_3 = [:alnum:] ;; Whitelisting / Reserve Slots ;; This will only work if your mission / mod has started extDB2 Rcon. i.e 9:START_RCON:RCON Whitelist Enable = false Whitelist Kick Message = Only Reserved Slots Left Whitelist Public Slots = 999 ;; Database settings to use (Optional) Whitelist Database = exile Whitelist SQL Prepared Statement = SELECT CASE WHEN EXISTS(SELECT UID FROM PlayerInfo WHERE BattlEyeGUID=? AND Whitelisted=1) THEN 1 ELSE 0 END Whitelist Kick on SQL Query Failed = false ;; Hardcoded BEGuids for whitelisted players ;Whitelist BEGuids = xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx : yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy [Steam] ;; This is for VAC Protocol for VAC Bans + Steam Friends. ;; https://steamcommunity.com/dev/apikey API Key = xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx [VAC] ;; This feature requires Steam + Rcon to be enabled. ;; Also this feature is called via SQF Code atm, i.e it doesn't auto detect players joining server yet.... Auto Ban = false ;; For Player to get banned ( their total VAC Bans => NumberOfVACBans) AND ( Days Since their Last Ban was <= DaysSinceLastBan) ;; This is also used extDB Protocol VAC:VACBanned returned results NumberOfVACBans = 1 DaysSinceLastBan = 999999999 BanDuration = 1 ;; 0 = Forever, otherwise its x Minutes BanMessage = Steam VAC Banned [Log] ;; Flush Logs after each write, more work on Harddrive Flush = true [exile] Type = MySQL Name = BradH1_1 Username = BradH1 Password = *** IP = 103.231.91.30 Port = 3306 minSessions = 2 idleTime = 60 ; Really should only use this if MySQL server is external. Also only for MySQL compress = false ; Recommend you turn this on http://dev.mysql.com/doc/refman/5.6/en/mysql-command-options.html#option_mysql_secure-auth Secure Auth = true [SQLite_Example] Type = SQLite Name = sqlite.db minSessions = 1 ; minSession Default Value = 1 ;maxSessions = 4 ; maxSession Default Value = number of Main->Threads ; You really should leave this value alone idleTime = 60 ; idleTime no Default Value yet, needs to be defined. ; idleTime is the time before a database session is stopped if not used. ; If Database Sessions are greater than minSessions
  3. Hey Guys, First of all, mad props to the devs and contributors of the Exile Mod. We have a dedicated server through NFO, and I have set up automated restarts through their control panel. Somehow, always after restart, the server will not show up any status until the first person tries to join. I have noticed that always the first person to join (which is usually one of us) gets stuck in 2 states, which they are "Waiting for server to load" and Receiving server version" The player will not be able to get in completely, unless after the 3 try if he/she's lucky. Is like the server needs to be primed up or something, because I have notice that most of the time the server change it's status from "Creating" to "Playing" is when more than 2 players are trying to join simultaneously. It goes pretty much like this: First players triggers the server to "Waiting for server to load" but won't go any further and he is forced to Alt-F4 out of it. Second player triggers "Receiving server mission" status, but also won't be able to get in completely. First player comes back and try to get in again, and will get "Receiving server mission" for a while but joins successfully after about 3 to 5 minutes wait. Any idea what might be causing this issue? It is kinda frustrating to get the server going because we can see that people tries to join, but it will be unsuccessful if the server hasn't be primed up to its "Playing" status. Any feedback is highly appreciated. - Carcass