Search the Community

Showing results for tags 'sql_custom_v2'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Exile
    • Changelogs
    • Feedback
  • Exile Community
    • General Discussion
    • New Feature Voting
    • Problems & Bugs
    • Cat Walk
    • Recruitment
    • Small Talk
  • Exile Mod XM8 App
    • XM8 Server Administration
    • XM8 Android App
    • XM8 Discord Bot
  • Exile Mod Server Administration
    • Ask a Game Server Provider
    • Hosting
    • Operating Systems
    • Installation
    • Database
    • Security
    • Maintenance
  • Exile Mod Customization
    • Downloads & Releases
    • Content
    • Environment
    • Gameplay
    • Look & Feel
    • Tech Talk
  • Exile Life Mod
    • Visit forum on exilelifemod.com

Categories

  • Knowledge Base
  • Items
  • Constructions
  • Traders
  • Vehicles

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Homepage

Found 2 results

  1. I am having and Issue with my Server. I am using Infistar. I have Setup my Beserver.cfg Rcon Info. All of my Password blocks are filled correctly. Pretty Stumped. Cant load into server. My Logs Here: https://pastebin.com/MkveJv5q https://pastebin.com/ijgHpyKE
  2. Hello, I am having an issue where all my players are getting black screen when loading into map. Here is the error I am getting in MySQL and not sure if that has anything to do with it. [13:48:57:430755 --7:00] [Thread 1208] extDB2: Database Type: MySQL [13:48:57:435700 --7:00] [Thread 1208] extDB2: Database Session Pool Started [13:48:57:438925 --7:00] [Thread 1208] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Loading Template Filename: C:\Arma\Server\@ExileServer\extDB\sql_custom_v2\exile.ini [13:48:57:439214 --7:00] [Thread 1208] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Version 12 Detected, Latest Version 12 Available [13:48:57:445042 --7:00] [Thread 1208] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Loading Template Filename: C:\Arma\Server\@ExileServer\extDB\sql_custom_v2\avs.ini [13:48:57:445079 --7:00] [Thread 1208] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Version 8 Detected, Latest Version 12 Available [13:50:03:804599 --7:00] [Thread 1208] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error StatementException: MySQL: [MySQL]: [Comment]: mysql_stmt_prepare error [mysql_stmt_error]: Unknown column 'ammo' in 'field list' [mysql_stmt_errno]: 1054 [mysql_stmt_sqlstate]: 42S22 [statemnt]: SELECT ammo FROM vehicle WHERE id = ? [13:50:03:804690 --7:00] [Thread 1208] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Wiping Statements + Session [13:50:03:804719 --7:00] [Thread 1208] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error: UniqueID: 1 Input String: getVehicleAmmo:1 Here is the server logs, it's big so I made it a spoiler. Not sure how to fix this. Any help appreciated.