Search the Community

Showing results for tags 'timeout'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Exile
    • Changelogs
    • Feedback
  • Exile Community
    • General Discussion
    • New Feature Voting
    • Problems & Bugs
    • Cat Walk
    • Recruitment
    • Small Talk
  • Exile Mod XM8 App
    • XM8 Server Administration
    • XM8 Android App
    • XM8 Discord Bot
  • Exile Mod Server Administration
    • Ask a Game Server Provider
    • Hosting
    • Operating Systems
    • Installation
    • Database
    • Security
    • Maintenance
  • Exile Mod Customization
    • Downloads & Releases
    • Content
    • Environment
    • Gameplay
    • Look & Feel
    • Tech Talk
  • Exile Life Mod
    • Visit forum on exilelifemod.com

Categories

  • Knowledge Base
  • Items
  • Constructions
  • Traders
  • Vehicles

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Homepage

Found 14 results

  1. DeXplizit

    Serious Bambi Timeout error

    ok so i havent got too much familiarity with arma 3 servers but i had a server working about 5-6 months ago though id finally update arma and everything and play some exiles with my gf and a few others but i seem to be getting an error when i launch the server and try to connect like this rpt log: https://pastebin.com/kG0GWxdd ExDB2 log: https://pastebin.com/2hDXvuAm things i have tryed are changing sql-mode to and from sql_mode = "NO_AUTO_CREATE_USER,NO_ENGINE_SUBSTITUTION" and sql_mode = "" with the exact same results ive tryed deleteing all files including creating new sql server and re executing the exile.sql i am also using no mods exept for @exile and @exileserver for the server and just @exile for the client any help would be much appreciated. oh and the server seems to work fine on my mates pc but i dont have access to it all the time i rarely have access to it at all and he also didnt want the server stuff on his pc anyway so i had to remove them afterwards anyway.... edit:oh i have also tryed 2 mission files too exile altis and exile tanoa
  2. fifthmanstanding

    Prevent Admin Timeout

    So I and 3 other admins run our arma server. Often several of us will be working on server projects while being logged into the game while it is minimized in the background. Sometimes this can be going on for hours leading up to inevitably being kicked from the server for inactivity. We were wondering, is it possible to prevent the timeout for ONLY our server admins and if so how? Thanks for any information. (Sorry for posting this in the wrong place before)
  3. fifthmanstanding

    Prevent Timeout for Admin Accounts

    So I and 3 other admins run our arma server. Often several of us will be working on server projects while being logged into the game while it is minimized in the background. Sometimes this can be going on for hours leading up to inevitably being kicked from the server for inactivity. We were wondering, is it possible to prevent the timeout for ONLY our server admins and if so how? Thanks for any information.
  4. davethenuge

    Error: Bambi Creation Timeout

    While running our server, we've come across pretty much every error you can imagine and found a workaround, one way or the other. However, we did a fresh install with a new server provider and different mods this time and now get the error "Error: Bambi Creation Timeout" when selecting a spawn point. I've checked other posts about this and there seems to be a plethora of possible fixes, of which we have tried several to no avail. Anyone else having this issue and have a fix that worked for them? Our server mods are RHS, NIArms, CUP Vehicles and Weapons, Advanced Towing/Rapelling/SlingLoading, Advanced Movement, CBA, HAP, HVP, HWP and NatoRus Vehicles and Weapons. Thanks in advance for any response and/or help. -Sam
  5. BaixoGamer

    Error: Bambi creation timeout

    Hello, well today I am here because my server in exile began to give a well-known or not error. Bambi creation timeout. I've done all to see if he could fix the error, but nothing came of it continues to give and I do not know how to solve. Error in the server console: "ExileServer - Player BaixoGamer (UID 76561198067850962) connected!" "ExileServer - Starting session for 'BaixoGamer' with ID 'JAbXdDLm'..." "ExileServer - Dispatching hasPlayerRequest for session 'JAbXdDLm'..." Error in expression <llExtension _query); (_result select 1) select 0> Error position: <select 0> Error Generic error in expression File exile_server\code\ExileServer_system_database_query_insertSingle.sqf, line 16 If anyone know how I can solve was very grateful
  6. Hi, I just created a new Exile Server. I used the following instructions : Link to the Guide Everything has worked out well so far. But when they connect to the server I get the following error: bambi creation timeout I've read a lot but unfortunately after 8 hours I need help. My RTP Log My Server Log I have Testet strict mode all of this: Datenbase is: MySQL 5.7 And is Running Fine. Before i change the Strict Mode i Stop the SQL and than i start agian. On the Server run Only Exile and ExileServer. NO More Mods Does somebody still have an idea?
  7. Special Ed

    SQL Error Query

    Hello, I'm getting an error during bambi character creation and my sql log looks like this: [12:53:34:433994 +11:00] [Thread 41000] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error StatementException: MySQL: [MySQL]: [Comment]: mysql_stmt_prepare error [mysql_stmt_error]: Lost connection to MySQL server during query [mysql_stmt_errno]: 2013 [mysql_stmt_sqlstate]: HY000 [statemnt]: SELECT CASE WHEN EXISTS(SELECT uid FROM account WHERE uid = ?) THEN 'true' ELSE 'false' END [12:53:34:434189 +11:00] [Thread 41000] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Wiping Statements + Session [12:53:34:434229 +11:00] [Thread 41000] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error: UniqueID: 1 Input String: isKnownAccount:76561198046258741 Strict mode is disabled...does anyone know what is the cause of this? Any help would be appreciatated.
  8. Special Ed

    Disabling Strict Mode SQL

    Hi, I'm getting a Bambi Character Creation Timeout message and i'm trying to disable the strict mode in my sql as is mentioned in other posts. My problem is that I cannot locate the file i need to do this. Other directories given with other posts aren't on my server at all and i'm sorta confused. Could anyone help? Or tell me what sort of information they need to help?
  9. Special Ed

    Disabling Strict Mode SQL

    Hi, I'm getting a Bambi Character Creation Timeout message and i'm trying to disable the strict mode in my sql as is mentioned in other posts. My problem is that I cannot locate the file i need to do this. Other directories given with other posts aren't on my server at all and i'm sorta confused. Could anyone help? Or tell me what sort of information they need to help?
  10. Ghostyy

    Error: Bambi Creation Timeout

    I have been having this problem for the past hour and can't seem to work it out. As the title suggests... I have checked the other threads and tried the other fixes suggested. I ran a server a few months ago and didn't have this issue. Everything went smooth. RPT Log - http://pastebin.com/rqy44mJC Mostly worried about this particular section of the RPT Log. The rest seems normal. 8:54:04 "ExileServer - Starting session for '[FRAC]Ghostyy' with ID 'zpXvqhIf'..." 8:54:53 Error in expression <llExtension _query); (_result select 1) select 0> 8:54:53 Error position: <select 0> 8:54:53 Error Generic error in expression 8:54:53 File exile_server\code\ExileServer_system_database_query_insertSingle.sqf, line 16 8:54:53 Error in expression <llExtension _query); (_result select 1) select 0> 8:54:53 Error position: <select 0> 8:54:53 Error Generic error in expression 8:54:53 File exile_server\code\ExileServer_system_database_query_insertSingle.sqf, line 16 The above comes up every time I try to join. So about 1min after picking a spawn location it comes up with the error. I tried turning Strict mode off first. Didn't work. (my.ini and my_default.ini) I made sure I was using the latest exile.ini and even replaced the whole file with the one out of the original download rar. I am also deleting myself from the database every time this happens to make sure that isn't the issue. Below is the latest extDB2 log file too, incase that might hold some significance. [09:36:11:770325 +01:00] [Thread 14120] extDB2: Database Type: MySQL [09:36:11:782084 +01:00] [Thread 14120] extDB2: Database Session Pool Started [09:36:11:783953 +01:00] [Thread 14120] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Loading Template Filename: G:\Servers\ArmA3\A3Exile\@ExileServer\extDB\sql_custom_v2\exile.ini [09:36:11:784111 +01:00] [Thread 14120] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Version 12 Detected, Latest Version 12 Available [09:41:09:359017 +01:00] [Thread 14120] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error StatementException: MySQL: [MySQL]: [Comment]: mysql_stmt_execute error [mysql_stmt_error]: Field 'assigned_items' doesn't have a default value [mysql_stmt_errno]: 1364 [mysql_stmt_sqlstate]: HY000 [statemnt]: INSERT INTO player SET account_uid = ?, name = ? [09:41:09:359475 +01:00] [Thread 14120] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Wiping Statements + Session [09:41:09:359500 +01:00] [Thread 14120] extDB2: SQL_CUSTOM_V2: Error: UniqueID: 1 Input String: createPlayer:76561198124384523:[FRAC]Ghostyy Running on Windows with WAMP (MySQL 5.7.9) Latest version of Exile with Emergency fixes added. Just to clarify, brand new install (No previous versions ever run on this PC.) and fresh installs of MySQL and all other components. No mods other than Infistar and Exile. Along with BEC. Any help would be appreciated. Regards,
  11. jabeds

    Bambi Creation Time-out

    There have been a couple of other topics made on this but none have helped. a few weeks ago this bug started to occur. I managed to fix It and have the server working fine again. A few days later, having done nothing to the server, this bug just came back. I have tried absolutely everything to get around it, spending days and days, but still no success. There are still tonnes of people wanting to get on the server, and having to spend ages every day just manually adding people to the database is wasting my time immensely. Can anyone help?
  12. Hatler

    bat file check and restart

    MOIN MOIN, ich probiere es mal auf deutsch ^^ vllt könnte mir jemand helfen..... Es handelt sich um den prozesscheck und um einen automatischen restart. ich habe hier auf dem board ein restartskript gefunden was eigentlich super funktioniert... problem. Server startet 1. nicht nach angegebener zeit und 2. erkennt er die uhrzeit nicht woraus sich meinermeinung nach 1. ergibt ^^ Ich wäre euch für jede hilfe dankbar ich führe die .bat nicht mit powershell aus den da hab ich das problem das er die angegebene exe nicht findet. wird ganz normal mit CMD ausgeführt und da gibt es keine Uhrzeitausgabe.. es geht um diesen POST ! --> http://www.exilemod.com/topic/7565-my-arma-exile-auto-restart-process-checker/#comment-52804 The Batch File (save as auto_restart.bat or anothername.bat) @echo off cls set gameserver=Arma Exile title %gameserver% Auto Restart / Process Checker :start REM How long until auto restart? set hours="4" set minutes="0" set seconds="0" REM // Launch parameters start "Exile" /high "arma3server.exe" -port=2302 "-config=@ExileServer\config.cfg" "-cfg=@ExileServer\basic.cfg" "-profiles=config_exile" -name=Exile "-servermod=@ExileServer;" "-mod=@Exile;" -malloc=tbbmalloc -autoinit -enableHT REM //////// You do not need to update anything else below this line //////// REM Pull, display and create some time functions for /f "delims=" %%G IN ('powershell "(get-date %time%).AddHours(%hours%).AddMinutes(%minutes%).AddSeconds(%seconds%).ToString('yyyyMMddHHmmss')"') do set endtime=%%G for /f "delims=" %%G IN ('powershell "(get-date %time%).ToString('HH:mm:ss')"') do set nowtimeclean=%%G for /f "delims=" %%G IN ('powershell "(get-date %time%).AddHours(%hours%).AddMinutes(%minutes%).AddSeconds(%seconds%).ToString('HH:mm:ss')"') do set endtimeclean=%%G echo %time% - %gameserver% Server started at %nowtimeclean% and will restart at %endtimeclean% :checkarma for /f "delims=" %%G IN ('powershell "(get-date %time%).ToString('yyyyMMddHHmmss')"') do set nowtime=%%G REM ////////// TIMER CHECK /////////// if "%nowtime%" gtr "%endtime%" ( echo %time% - It is time to restart %gameserver%! echo. echo. goto restartarma ) REM ////////// END TIMER CHECK /////////// REM ////////// PROCESS CHECK /////////// tasklist /FI "IMAGENAME eq arma3server.exe" 2>NUL | find /I /N "arma3server.exe">NUL if "%ERRORLEVEL%"=="1" ( echo %time% - The process is not running, restart %gameserver%! echo. echo. goto restartarma ) REM ////////// END PROCESS CHECK /////////// REM restart not needed. Check again in 3 seconds. TIMEOUT /T 3 /NOBREAK >NUL goto checkarma :restartarma REM Either the server crashed or it is time for a restart. Kill the process and go to start. START taskkill /f /im arma3server.exe 2>nul TIMEOUT /T 3 /NOBREAK >NUL goto start
  13. Hatler

    .BAT FILE CHECK AND RESTART

    MOIN MOIN, ich probiere es mal auf deutsch ^^ vllt könnte mir jemand helfen..... Es handelt sich um den prozesscheck und um einen automatischen restart. ich habe hier auf dem board ein restartskript gefunden was eigentlich super funktioniert... problem. Server startet 1. nicht nach angegebener zeit und 2. erkennt er die uhrzeit nicht woraus sich meinermeinung nach 1. ergibt ^^ Ich wäre euch für jede hilfe dankbar ich führe die .bat nicht mit powershell aus den da hab ich das problem das er die angegebene exe nicht findet. wird ganz normal mit CMD ausgeführt und da gibt es keine Uhrzeitausgabe.. es geht um diesen POST ! --> http://www.exilemod.com/topic/7565-my-arma-exile-auto-restart-process-checker/#comment-52804 The Batch File (save as auto_restart.bat or anothername.bat) @echo off cls set gameserver=Arma Exile title %gameserver% Auto Restart / Process Checker :start REM How long until auto restart? set hours="4" set minutes="0" set seconds="0" REM // Launch parameters start "Exile" /high "arma3server.exe" -port=2302 "-config=@ExileServer\config.cfg" "-cfg=@ExileServer\basic.cfg" "-profiles=config_exile" -name=Exile "-servermod=@ExileServer;" "-mod=@Exile;" -malloc=tbbmalloc -autoinit -enableHT REM //////// You do not need to update anything else below this line //////// REM Pull, display and create some time functions for /f "delims=" %%G IN ('powershell "(get-date %time%).AddHours(%hours%).AddMinutes(%minutes%).AddSeconds(%seconds%).ToString('yyyyMMddHHmmss')"') do set endtime=%%G for /f "delims=" %%G IN ('powershell "(get-date %time%).ToString('HH:mm:ss')"') do set nowtimeclean=%%G for /f "delims=" %%G IN ('powershell "(get-date %time%).AddHours(%hours%).AddMinutes(%minutes%).AddSeconds(%seconds%).ToString('HH:mm:ss')"') do set endtimeclean=%%G echo %time% - %gameserver% Server started at %nowtimeclean% and will restart at %endtimeclean% :checkarma for /f "delims=" %%G IN ('powershell "(get-date %time%).ToString('yyyyMMddHHmmss')"') do set nowtime=%%G REM ////////// TIMER CHECK /////////// if "%nowtime%" gtr "%endtime%" ( echo %time% - It is time to restart %gameserver%! echo. echo. goto restartarma ) REM ////////// END TIMER CHECK /////////// REM ////////// PROCESS CHECK /////////// tasklist /FI "IMAGENAME eq arma3server.exe" 2>NUL | find /I /N "arma3server.exe">NUL if "%ERRORLEVEL%"=="1" ( echo %time% - The process is not running, restart %gameserver%! echo. echo. goto restartarma ) REM ////////// END PROCESS CHECK /////////// REM restart not needed. Check again in 3 seconds. TIMEOUT /T 3 /NOBREAK >NUL goto checkarma :restartarma REM Either the server crashed or it is time for a restart. Kill the process and go to start. START taskkill /f /im arma3server.exe 2>nul TIMEOUT /T 3 /NOBREAK >NUL goto start
  14. Weston

    Bambi Timeout Error

    I have been having a bambi timeout error with the new Nectarine version. I have tried the SQL my.ini file fix but it didnt seem to work. Please Someone help!