Dealman

3DEN Editor - Exile Plugin (Loot, Spawns, Etc)

50 posts in this topic

i done it to put locker in my server copied the codes for the locker they look like this,                                                                    ["Exile_Sign_Locker",[12039.8,12652,158.8],[[-0.329997,-0.943982,0],[0,0,1]],false],
 ["Exile_Locker",[12042.2,12650.9,158.8],[[-0.342167,-0.939639,0],[0,0,1]],false]    ,

i dont have the locker on my map any idea?.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Bazzabing said:

i done it to put locker in my server copied the codes for the locker they look like this,                                                                    ["Exile_Sign_Locker",[12039.8,12652,158.8],[[-0.329997,-0.943982,0],[0,0,1]],false],
 ["Exile_Locker",[12042.2,12650.9,158.8],[[-0.342167,-0.939639,0],[0,0,1]],false]    ,

i dont have the locker on my map any idea?.

the code goes into initserver.sqf 

now if you are using the 3den plugin version you will have 2 types of code

if you are using the standard way there will be the code for each item

also if your locker is the last piece make sure there is no comma , on the last line so like this

 

["Exile_Sign_Locker",[12039.8,12652,158.8],[[-0.329997,-0.943982,0],[0,0,1]],false],
["Exile_Locker",[12042.2,12650.9,158.8],[[-0.342167,-0.939639,0],[0,0,1]],false]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Hey what's up guys!

I was curious if any of you guys happen to run into this problem.

I recently downloaded this and i loaded my map up on it and whenever i go to tools then the exile button and click on generate code for spawns it doesn't show a notification at the top nor does it generate the code?

All though it does work for my objects?

I know this is a work in progress still but i was just curious if anyone else had that problem or if it was just me?

Thanks for the awesome tool though bro.

-Seal

Edit- Alright so it works on a fresh map rather then my already made mission does anyone know what could possibly causing this?

Edited by Seal

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Incestrial Equality said:

Was that the loot spawns or the player spawns? I wanted to know for the loot spawns...

That is for player spawns. Loot spawns go in your exile_server_config.pbo\config.cpp.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dealman Thanks for the tool. It's working great for my needs. 

What would be the easiest way to revers the process of this tool? For example, I'v created a base, generated the code for the base objects, then removed the objects from the map so that they weren't generated twice when I ran the mission. The base loads fine with my scripts, but I would like to be able to go the other way now, from the code generated from your script, to object classes that will work in the mission.sqm.

It's crossed my mind to write a conversion tool, but I wanted to see if there was a solution out there already.

Thanks
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.