SamWise

Can anyone help me configure please?

7 posts in this topic

Just hoping someone could help me as im having some trouble even starting my sever, any help would be greatly appreciated.
I am trying to start a Napf server however doing something wrong somewhere along the line.

i am loading:
-mods= @Napf_Island_A3;@Exile;@CUP_Terrains_Core;
-servermod=@infiSTAR_Exile;

I have change the mission template to exile.napf 
however getting the following issues and server not loading any further after about 10 minutes
 

=====================================================================
== C:\TCAFiles\Users\NathanS\19727\arma3server.exe
== C:\TCAFiles\Users\NathanS\19727\arma3server.exe  -server -ip=178.239.166.36 -port=2302 -profiles=Arma3Config -name=Arma3Config -config=Arma3Config\config.cfg -cfg=Arma3Config\basic.cfg -mod=@Napf_Island_A3;@Exile;@CUP_Terrains_Core; -servermod=@ExileServer;@infiSTAR_Exile; -autoInit -enableHT
 
Original output filename: Arma3Retail_Server
Exe timestamp: 2016/03/02 14:35:06
Current time:  2016/04/09 03:16:58
 
Type: Public
Build: Stable
Version: 1.56.134787
 
Allocator: C:\TCAFiles\Users\NathanS\19727\dll\tbb4malloc_bi.dll
=====================================================================
 
 3:16:58 SteamAPI initialization failed. Steam features wont's be accessible!
 3:16:58 Initializing stats manager.
 3:16:58 Stats config disabled.
 3:16:58 sessionID: bc638e2c8b60409b0fafa0a0e475816a68120a0c
 3:17:13 Unsupported language English in stringtable
 3:17:13 Unsupported language English in stringtable
 3:17:13 Unsupported language English in stringtable
 3:17:13 Unsupported language English in stringtable

 

Edited by SamWise

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

My start params on my test server  is :

@echo off
start "arma3" "D:\PROGRAMMAS\STEAM\steamapps\common\Arma 3\arma3server.exe"  -mod=@Extended;@ExileServer;@Exile;@RHSAFRF;@RHSUSAF; -config=D:\ExileServer\ServerConfig\config.cfg  -port=2302 -profiles=ServerConfig
-cfg=D:\ExileServer\ServerConfig\basic.cfg -name=ServerConfig 

and infistar i add to @ExileServer\addons

Edited by SadBoy1981

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, SadBoy1981 said:

My start params on my test server  is :


@echo off
start "arma3" "D:\PROGRAMMAS\STEAM\steamapps\common\Arma 3\arma3server.exe"  -mod=@Extended;@ExileServer;@Exile;@RHSAFRF;@RHSUSAF; -config=D:\ExileServer\ServerConfig\config.cfg  -port=2302 -profiles=ServerConfig
-cfg=D:\ExileServer\ServerConfig\basic.cfg -name=ServerConfig 

and infistar i add to @ExileServer\addons

Just so you know, @ExileServer needs to be a server mod not a regular one

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.