Sign in to follow this  
FireSt@rter [IJK]

DutchLionsCommunity is recruiting new members [DUTCH]

4 posts in this topic

DLC

Wij zijn een grote Nederlandstalige groep spelers van Exile (1.0.0), Arma3 én een diversiteit aan andere toffe games. Wij zijn opgericht in 2014 en zijn met ruim 100 leden één van de grootste en snelst groeiende Multi-Gaming community's van Nederland.

Wij zijn op dit moment op zoek naar nieuwe en enthousiaste leden om ons team te versterken.

5790a643482ce_LOGOTranparant.png.80061c9

LID WORDEN?

Van nieuwe leden verwachten wij niet veel maar in ieder geval het volgende:

 • Je bent minimaal 16 jaar.
 • Volwassen gedrag, een positieve instelling en actieve deelname, zowel in-game als daarbuiten.
 • Je speelt een van bovengenoemde games, in ieder geval op basisniveau (per game toegelicht in ons forum);
 • Je hebt een headset en gebruikt deze ook;
 • Je bent een teamspeler.

Om het meespelen zo soepel mogelijk te laten verlopen willen we je graag vragen om het volgende te doen:

 • Registreren jezelf op het forum;
 • Stel jezelf voor op het forum;
 • Installeer Arma3Sync en volg deze handleiding voor de juiste mods
 • Installeer TeamSpeak3 en join ts.dutchlionscommunity.nl. Daar zal je verder geholpen worden en voor je het weet moet je dekking zoeken! ?

 

HUISREGELS

1. LID WORDEN
Wanneer je lid zou willen worden van DLC kan je jezelf op het forum aanmelden in het topic "Voorstellen". Vervolgens zal je door een OT lid een trial status toegewezen krijgen. Bij goed functioneren zal er tijdens de maandelijkse OT vergadering worden bepaald of de "trial" status omgezet zal worden in een volledig lidmaatschap.

Wanneer je als trial aangemeld bent, zal je worden verzocht om een stukje te schrijven in het forum over wie je bent en wat je doet. Je hoeft niet je hele levensverhaal te delen maar alles wat je wilt delen mag je zeker doen!
Om alles in goede banen te leiden schrijf ik even een kort stukje. Het zou mooi zijn als iedereen zijn Topic begint met zijn of haar in-game naam.
Daarna is het aan jou om er wat leuks van te maken. Graag willen wij ook je leeftijd weten. Vertel ons bijvoorbeeld wat je heeft gemotiveerd om dlc te joinen of welke games je speelt. Neem gerust een kijkje bij de Topics van anderen om je te laten inspireren!
Een voorbeeld:(alleen Dikgedrukt is vereist)
Ingame naam:
Leeftijd:
Reallife naam:
Woonplaats:
Werk:
Games:
Hobbies:

1.1 Leeftijd
DLC hanteert een minimum leeftijd van 16 jaar om toegelaten te worden tot de community. De leden wordt tevens gevraagd op een volwassen manier deel te nemen aan de te spelen games.

1.2 Meerdere organisaties
Het heeft natuurlijk onze voorkeur dat je loyaal bent aan DLC, maar multiclanning is bij ons geen probleem. Wanneer je wel deel uitmaakt van een andere community is het alleen niet toegestaan te werven voor de andere community. Het dragen van emblemen van de andere community is als member van DLC tevens niet toegestaan. Een uitzondering wordt gemaakt voor gastleden.

1.3 Community - tag
Community leden dienen altijd ingame de tag te dragen van de community. Deze is als volgt:
[DLC] Nickname

2 GEDRAGSREGELS

2.1 Gedrag
Op het forum, telegram en op teamspeak gelden algemene en heel normale gedragsregels: Behandel anderen zoals je zelf graag behandeld zou willen worden, heb respect voor elkaar, communiceer openlijk en probeer om te gaan met kritiek van anderen. Accepteer besluiten van de OT leden of stel volwassen vragen als je twijfelt over een besluit. Mocht je het niet eens zijn met beslissingen, stuur dan een E-mail naar dlc@dutchlionscommunity.nl

2.2 Cheaten
Het spreekt voor zich dat cheaten/hacken in de diverse games welke gezamenlijk binnen onze community gespeeld worden niet is toegestaan. Wordt er ontdekt dat je cheat dan zal je hiervoor een officiële waarschuwing ontvangen en bij herhaling zal je voor een onbepaalde tijd worden geschorst worden van deelname aan DLC.
Beschuldig nooit iemand van cheaten tenzij je dit met harde bewijzen kunt aantonen. Ga hiervoor naar een OT lid of stuur een mail naar dlc@dutchlionscommunity.nl
Je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor jouw account. Indien iemand anders cheat onder jouw account gelden dezelfde regels.

3. ORGANISATIESTRUCTUUR

3.1 STRUCTUUR DLC
De organisatiestructuur van DLC is zo vlak mogelijk gehouden om het communitygevoel van DLC uit te dragen. De structuur wordt in onderstaand organigram weergegeven.
OT LEDEN
LEDEN
GAST LEDEN
TRIAL LEDEN


3.2 OT
De algemene structuur binnen DLC wordt bepaald door het OT (OntwerpTeam). Binnen het OT wordt door de betreffende leden d.m.v. peilingen gestemd op voorstellen en ideeën welke door elk lid van DLC aangebracht kunnen worden.

4. SANCTIES

4.1 Algemene sancties
Een lid welke de huisregels verbreekt ontvangt een aantekening. Wanneer er 3 aantekeningen gemaakt zijn, deze worden bijgehouden door het OT, zal het betreffende lid voor een bepaalde periode geschorst worden van deelname aan DLC

5. GAME SPECIFIEKE REGELS

5.1 ARMA/EXILE
Op de ARMA 3 server gelden natuurlijk alle bovenstaande regels aangevuld met onderstaande.
1. We verwachten van onze leden volwassen gedrag, een positieve instelling en actieve deelname, zowel in-game als daarbuiten.
2. Racisme wordt uiteraard niet getolereerd
3. Heb respect voor elkaar onafhankelijk van de rang welke je uitoefent.
4. Gebruik je gezonde verstand en laat je niet beïnvloeden door anderen.
5. Wanneer je problemen hebt met een ander lid, geef dit dan aan bij een van de OT leden en betrek hier geen andere leden bij.
 
Nieuwsgierig geworden naar hoe wij rollen kijk neem dan een kijkje op ons YouTube kanaal. We zien je graag terug op Teamspeak.
Edited by FireSt@rter [IJK]
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inmiddels zijn zowel onze Exile server als de ARMA3 lIBERATION server geupgraded naar Tanoa!

Onze servers zijn bereikbaar op;

 • Arma 3 Exile (public); dlc.dutchlionscommunity.nl:2402
 • Arma 3 Liberation (public); dlc.dutchlionscommunity.nl:2312
 • Arma 3 Private; dlc.dutchlionscommunity.nl:2302 (join TS voor het wachtwoord)
Edited by FireSt@rter [IJK]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.