Sign in to follow this  
ExiledVibe

[SOLVED] infiSTAR_AdminMenu.hpp is not updated!

5 posts in this topic

Hey all,

 

Attempting to install infi and i'm getting this error even though I have latest version (v56)

 

Followed multiple tuts on how to install yet still met with the same message, any help on this be appreciated.

RPT

 

Spoiler

 


2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - checking for EXILE_SERVER.."

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - EXILE_SERVER has been found, STARTING"

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - checking for Cfg_infiSTAR_settings.."

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - Cfg_infiSTAR_settings has been found, STARTING"

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - STARTUP - including AdminTools"

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - STARTUP - AdminTools included!"

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - STARTUP - including AntiHack"

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - VERSION: 08-Aug-2016 13-42-42 - v0056"

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - removing invalid admin uid "

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - removing invalid admin uid UID2"

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - removing invalid admin uid UID3"

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - removing invalid admin uid ..."

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - removing invalid admin uid UID1"

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - removing invalid admin uid UID2"

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - removing invalid admin uid UID3"

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - removing invalid admin uid ..."

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - removing invalid admin uid UID1"

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - removing invalid admin uid UID2"

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - removing invalid admin uid UID3"

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - removing invalid admin uid ..."

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - TESTING IF serverCommandPassword IS SET PROPERLY"

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - serverCommandPassword IS FINE"

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - infiSTAR_AdminMenu.hpp in your MPmission is NOT UPDATED   @yahoo.co.uk - 08-Aug-2016 13-42-42 - v0056 - Vibe's Server - ["Arma 3","Arma3",162,137494,"Stable",true,"Windows"]"

	2016/08/12, 10:37:08 "<infiSTAR.de> 0 - infiSTAR will NOT START if infiSTAR_AdminMenu.hpp is not updated!"


 

 

Vibe

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, KnG.Vibe said:

Hey all,

 

Attempting to install infi and i'm getting this error even though I have latest version (v56)

 

Followed multiple tuts on how to install yet still met with the same message, any help on this be appreciated.

 

Vibe

Look in the folder MPMission there is a file infiSTAR_AdminMenu.hpp throw it a file Mission Exile.Altis

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Hey

no problem, many people don't know that arma actually tries to load whatever you have in the addons folder as well - even if it's a file arma can't handle ^^ so always keep your arma folder(s) clean

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.