• 1
Rappidxshots

8G Bullet Cam Problem

Question

hey I updated my server to the new update and added the new bullets but when I shoot it works and I can the bullets travel but when players shoot it nothing happens just says no signal

what could be making this happen??????

Share this post


Link to post
Share on other sites

28 answers to this question

  • 0
1 hour ago, serveratze said:

there is already a fix for the problem?

i use infistar v61 and have useCustomFiredEventHandler = true;

8g bullet cam not work no bullet animation on cam :( 

+1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0
3 hours ago, serveratze said:

there is already a fix for the problem?

i use infistar v61 and have useCustomFiredEventHandler = true;

8g bullet cam not work no bullet animation on cam :( 

Doesn't work for me either. Have the cam window but says no signal.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
16 hours ago, CEN said:

V0061 of infiSTAR fixes players not being able to see bullet cam.

What about servers not running infiSTAR?

It doesn't seem to explicitly be a problem with infiSTAR given that I don't have that installed and bullet-cam doesn't work for me. Are there any infiSTAR files included in the server mod files  that I'm not aware of regardless of whether you own & run infiSTAR ?

Is it something dumb client-side like players not doing something or enabling something? My understanding is that all that is needed is one of the four supported rifles, the appropriate ammo & a scope.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 hours ago, SirTitor said:

Ok, fixed it, it was client-side. The players just have to have the Picture-in-Picture option (PIP in the video settings) enabled.

 

+1
Thank you for tips... Correct :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 hours ago, SirTitor said:

Ok, fixed it, it was client-side. The players just have to have the Picture-in-Picture option (PIP in the video settings) enabled.

 

Yup, that got it working for me too :) Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.