Psymon

Max Players Reached 0

9 posts in this topic

When I run a vanilla Exile.Chernarus.pbo I get no problems.  When I load the mission.sqf that I create in the editor, I get Max Player Reached = 0  when trying to connect.  I have all the server config files set to 40.  I have game attributes set to MaxPlayers=40

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Somethings wrong with your mission.sqf.

Compare it to the orignial one (provided by Exile) and check if you are missing something.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/14/2017 at 9:16 PM, Helldog said:

Somethings wrong with your mission.sqf.

Compare it to the orignial one (provided by Exile) and check if you are missing something.

I had this issue, turns out I had a couple of lines missing from the mission.sqf and now its seems to be working fine again, thanks for the help

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same problem. I had played the mission as a player in the editor and all the player setups were changed for the Exile mod. I reloaded my backup mission file and added the AI but did not play as a player and all was ok. My suggestion is either test as an AI player opforce or Nato, or just test it on your server. I just lock my server with a pwd while tests are underway.

Hope this helps Hawkeye.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.