• 0
Promods

Most EXILE Servers Refuse to Load

Question

Whenever I try joining an exile server it has me connect and begins loading but doesnt get past this load screen (load screen varies) Image. I've tried joining various servers and they all have the same issue. I use A3 Launcher to manage my mods and launch servers. I have verifyed several mods and my arma 3 files, but proved to solve nothing. 

Another bit of information that may prove useful, I see every exile server on A3 Launcher but when I type in the same filters in the Internet server browser in the Arma 3 server browser I do not see the very same servers.

If other information is needed I would be happy to provide. 

Steam Page

20161202220729_1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Advertisement
  • 0
12 minutes ago, williamv1999 said:

We have not updated our server.. We are running 1.64 legacy arma...

You can revert to legacy in steam

if i downgrade to legacy i would be able to play on the exile servers that have not updated yet?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
16 hours ago, dashthekid said:

How do you revert to legacy?

  1. Use the beta code: Arma3Legacy164
  2. Allow steam to redownload the files

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

To regress your client Arma 3 version to 1.64 - right click on Arma 3 > Properties > Betas > then type Arma3Legacy164 > Click on Check Code > then select "Legacy - Legacy beta build (1.64)" in the drop down above

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.