• 0
Sign in to follow this  
clixto

Loading freeze and application exe errors

Question

Thanks in advance.

I reinstalled arma 3 and It almost loads, the then screen hangs and I get an application error 0x00d32d52 referenced memory at 0x0000011f  Memory could not be read and several others 0x01792d52 at 0x00000164 etc. I verified through A3 launcher and through steam. Then I tried to revert to the old Arma v1.64, but I still get application errors.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 0

Im having the same problem. the server i play on stayed at 1.64 but steam decided to update me to 1.66, so i reverted back to 1.64 hoping that i'll be able to play on the server but no i find out they've updated to 1.66 so i re update my game to 1.66 but whenever i load up my game it says im loading into a tanoa map even though the servers on cherno winter. It then crashes giving me an application error 0x000000. I have tried countless times trying to repair this problem so can someone please shed some light on this topic 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

This is the same memory problem we've had since Arma 3 v1.62. Nothing you can do. To limit how often it happens, as soon as the server is loading, you Alt-Tab to your desktop, wait long enough for it to load, then go back and you probably won't crash.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.