Xmauler

InfiSTAR

4 posts in this topic

After the last patch, InfiSTAR had several updates. I have loaded each one the same way i have done in the past.  I can not get server to load with newest version or it wont work at all.  Is anyone else have issues with ANTI-HACK?

thanks, 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
6 hours ago, Xmauler said:

After the last patch, InfiSTAR had several updates. I have loaded each one the same way i have done in the past.  I can not get server to load with newest version or it wont work at all.  Is anyone else have issues with ANTI-HACK?

thanks, 

no problems with the new Version...can you share your error logs?

Edited by ZZK-Gaming

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, Xmauler said:

After the last patch, InfiSTAR had several updates. I have loaded each one the same way i have done in the past.  I can not get server to load with newest version or it wont work at all.  Is anyone else have issues with ANTI-HACK?

thanks, 

Post your server rpt file please

like 99.999% of the time it's just making mistakes during updating because of laziness and not replacing all files or diff-merging them :P

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.