MrBoss

Buildings not spawn!

2 posts in this topic

Maby somebody can tell me what i did wrong? I put it in initServer.sqf

 

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////
// NW AIRFIELD
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////// 

_objects = 
[
["Land_i_Barracks_V1_dam_F",[4504.71,10615.5,339],[[-0.866071,-0.499921,0],[0,0,1]],false],
["Land_i_Barracks_V1_dam_F",[4488.46,10643.9,339],[[-0.867634,-0.497204,0],[0,0,1]],false],
["Land_i_Barracks_V1_dam_F",[4455.52,10649.1,339],[[0.514298,-0.857611,0],[0,0,1]],false],
["Land_i_Barracks_V1_dam_F",[4497.2,10583.6,339],[[-0.506477,0.862254,0],[0,0,1]],false],
["Land_BagBunker_Large_F",[4476.57,10615.9,339],[[-0.863519,-0.504316,0],[0,0,1]],false],
["Land_CamoNetB_NATO_EP1",[4454.38,10598,339],[[0.883892,0.467691,0],[0,0,1]],false],
["Land_Cargo_Tower_V1_No1_F",[4977.7,9780.64,339],[[-0.493319,0.869849,0],[0,0,1]],false],
["Land_Cargo_Tower_V1_No1_F",[4889.57,9729.17,339],[[0.506804,-0.862061,0],[0,0,1]],false],
["Land_MilOffices_V1_F",[4955.87,9717.42,339],[[0.483896,-0.875126,0],[0,0,1]],false],
["Land_Cargo_Patrol_V1_F",[4930.55,9784.78,339],[[0.506601,-0.862181,0],[0,0,1]],false],
["Land_Cargo_Patrol_V1_F",[4904.71,9771.47,339],[[-0.517931,0.855422,0],[0,0,1]],false],
["Land_Cargo_HQ_V1_F",[4926.07,9766.32,339],[[0.554996,-0.831853,0],[0,0,1]],false],
["CamoNet_BLUFOR_big_F",[4963.54,9761.13,339],[[0,1,0],[0,0,1]],false],
["Land_pristresek_mensi",[4906.88,9687.05,339],[[0.855219,0.518267,0],[0,0,1]],false],
["Land_Barracks_01_grey_F",[4847.94,9680.22,339],[[0.859441,0.511235,0],[0,0,1]],false]

];

{
    private ["_object"];

    _object = (_x select 0) createVehicle [0,0,0];
    _object setDir (_x select 2);
    _object setPosATL (_x select 1);
    _object allowDamage false;
    _object enableSimulationGlobal false; // :)
}
forEach _objects;

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have added loads using eden editor, here is my example of added cement mixer, petrol pump and a waterbutt near the little house at traders near the road on telos side.

private _objects = [
    ["Exile_ConcreteMixer",[14687.2,16959.8,17.91],[[-0.688112,0.725605,0],[0,0,1]],[true,false]],
    ["Land_fs_feed_F",[14698,16962.7,17.9144],[[-0.626944,-0.779064,0],[0,0,1]],[true,false]],
    ["Land_WaterTank_F",[14691,16970.8,17.9097],[[0.613748,0.789502,0],[0,0,1]],[true,false]],
    ["Land_BarGate_F",[14696.2,16948.9,17.91],[[-0.669636,0.742689,0],[0,0,1]],[true,false]],
    ["Land_BarGate_F",[14479.7,16820,17.3974],[[-0.727187,-0.686439,0],[0,0,1]],[true,false]],
    ["Land_BarGate_F",[14511.5,16791.7,17.6878],[[0.714424,0.699713,0],[0,0,1]],[true,false]]
];
{
    private _object = (_x select 0) createVehicle [0,0,0];
    _object setPosASL (_x select 1);
    _object setVectorDirAndUp (_x select 2);
    _object enableSimulationGlobal ((_x select 3) select 0);
    _object allowDamage ((_x select 3) select 1);
} forEach _objects;

 

this works perfectly so maybe you can look at mine for a comparison, i have added hangars n allsorts on my server aswell with no problems

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.