• 0
InspectorGadget

Server loop

Question

8 answers to this question

  • 0
13 hours ago, 1Man said:

Check your database and rcon password saw both of those had errors

These don't need to match right ?

Because i checked them and there are passwords in both of them

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

This is what I saw, 1st reply was on my phone

0:35:44 "ExileServer - ServerPassword MISMATCH!!! rcon features DISABLED!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
47 minutes ago, 1Man said:

This is what I saw, 1st reply was on my phone

0:35:44 "ExileServer - ServerPassword MISMATCH!!! rcon features DISABLED!"

I matched the password, but still no luck :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
40 minutes ago, InspectorGadget said:

I matched the password, but still no luck :(

 extdb-conf set root username and password and infistar check EXILE_AHAT_CONFIG.hpp for server password (root password) need to be same

and install vcredist 2015

Edited by twisted87

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 hours ago, twisted87 said:

 extdb-conf set root username and password and infistar check EXILE_AHAT_CONFIG.hpp for server password (root password) need to be same

and install vcredist 2015

It always worked until 2 days ago, and i haven't changed anything except for adding a mod

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

0:35:42 Warning Message: Script restart\ExileServer_system_rcon_thread_check.sqf not found

 

Is this the issue?

Edited by Razor77

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.