• 0
Sign in to follow this  
Zuck3rFr3i

Exile.Esseker Read From Bank problem

Question

Hello Guys i couldnt find anything about that problem..

Im using Esseker with Exile and getting Exile Read from bank, that normally is because im missing something, BUT the RpT log is not showing anything missing it shows something else and i dont really klnow why.

 

 3:20:33 [0,69.787,0,"XEH: PreStart started."]
 3:20:33 [0,70.018,0,"XEH: PreStart finished."]
 3:20:33 [XEH]: GNT_C185 does not support Extended Event Handlers! Addon: @Exile
 3:20:33 [XEH]: GNT_C185F does not support Extended Event Handlers! Addon: @Exile
 3:20:33 [XEH]: Exile_Cutscene_Abstract does not support Extended Event Handlers! Addon: @Exile
 3:20:33 [XEH]: Exile_Guard_Abstract does not support Extended Event Handlers! Addon: @Exile
 3:20:33 [XEH]: Exile_Trader_Abstract does not support Extended Event Handlers! Addon: @Exile
 3:20:33 [XEH]: Exile_Animal_Abstract does not support Extended Event Handlers! Addon: @Exile
 3:20:34 Warning Message: No entry 'bin\config.bin/CfgWeapons/ItemInfo.scope'.
 3:20:34 Warning Message: '/' is not a value
 3:20:34 Warning Message: Error: creating weapon ItemInfo with scope=private
 3:20:34 Warning Message: No entry 'bin\config.bin/CfgWeapons/ItemInfo.displayName'.
 3:20:34 Warning Message: '/' is not a value
 3:20:34 Warning Message: No entry 'bin\config.bin/CfgWeapons/ItemInfo.nameSound'.
 3:20:34 Warning Message: '/' is not a value
 3:20:34 Warning Message: No entry 'bin\config.bin/CfgWeapons/ItemInfo.type'.
 3:20:34 Warning Message: '/' is not a value
 3:20:34 Warning Message: No entry 'bin\config.bin/CfgWeapons/ItemInfo.picture'.
 3:20:34 Warning Message: '/' is not a value
 3:20:34 Warning Message: No entry 'bin\config.bin/CfgWeapons/ItemInfo.Library'.
 3:20:34 Warning Message: No entry '.libTextDesc'.
 3:20:34 Warning Message: '/' is not a value

 

here is my start.bat, im using the watchdog.

 

@echo off
cls

set version=0.9.19
set wat=Arma3 Exile

title %wat% Watchdog

:watchdog
echo (%time%) %wat% started.
start "Exile" \wait \high "arma3server.exe" -port=2302 "-serverMod=@ExileServer;" "-mod=@CBA_A3;@CUP_Terrains_Core;@Esseker;@Exile;@Arma_Enhanced_Movement;@Extended_Base_Mod;@NATO_Rus_Weapons;@TRYK_Multi_Play_Uniforms;@Zombies_and_Demons" "-config=@ExileServer\config.cfg" "-cfg=@ExileServer\basic.cfg" -name=exile -autoinit 
echo (%time%) %wat% closed or crashed, restarting.
goto watchdog

 

these Massages from the RPT should be the problem, but im not really sure, here my Complete PTR log:

Complete RPTlog (Pastebin)

and for people that dont like Pastebin and prefer Hastebin here we go:

Complete RPTlog (Hastebin)

 

I hope someone can help me thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

Check your missions.sqm in the addons section up top. If it is there remove it, if it is not add it and see what that does.

 

Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.
a3_characters_f

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

So I'm getting the same message - Warning Message: You cannot play/edit this mission; it is dependent on downloadable content that has been deleted.
a3_characters_f

I added "A3_Characters_F" to the addOns[] section of my mission.sqm.    Same message.

So I added "A3_Modules_F" to the addOnsAuto[] section.   Still the same message.

Did I miss something?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.