Sign in to follow this  
Followers 0
[ReSpec] Hunter

infiSTAR Not Running

4 posts in this topic

Hey guys, do you know what this is?

Spoiler

"<infiSTAR.de> 0 - checking for EXILE_SERVER.."
"<infiSTAR.de> 0 - EXILE_SERVER has been found, STARTING"
"<infiSTAR.de> 0 - checking for Cfg_infiSTAR_settings.."
"<infiSTAR.de> 0 - Cfg_infiSTAR_settings has been found, STARTING"
"<infiSTAR.de> 0 - STARTUP - including AdminTools"
"<infiSTAR.de> 0 - STARTUP - AdminTools included!"
"<infiSTAR.de> 0 - STARTUP - including AntiHack"
"<infiSTAR.de> Please go to update.infistar.de and download the latest version of infiSTAR!"
"<infiSTAR.de> The current version is licensed to admin@infistar.de and not your email address."
"<infiSTAR.de> infiSTAR will NOT START if it is licensed to that email address!"

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Please go to update.infistar.de and download the latest version of infiSTAR!
infiSTAR will NOT START if it is licensed to that email address!

You did that?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

well... i guess he downloaded a leaked version in one of the hackerforums...

im pretty sure he wouldnt get a version with this mailadress from infistar the legal way

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks WURSTKETTE and AFC~Gagi2~ for pointing him in the right direction! :) If you guys need any additions changes, just contact me and I will help :)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.