• 0
TechnoHair

Trader is not showing?

Question

Hello i am having troubles adding in my custom trader, it is not showing in my server for some reason? Did i exceed the trader limit? I think i counted 24 or 26 total traders. All of them works, but when i add in this nothing shows ingame.

 

// Exile TraderBoat Customs
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////
_trader = 
[
    "Exile_Trader_BoatCustoms",
	"Exile_Trader_BoatCustoms",
    "WhiteHead_06",
    ["Acts_Kore_IdleNoWeapon_loop"],
    [9635.59, 5413.86, 8.76403],
    89.0344
]
call ExileClient_object_trader_create; 

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Can someone tell me if this is wrong? Also its in my initPlayerLocal.sqf i have my traders defined.
Thanks in advance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

  • 0
59 minutes ago, TechnoHair said:

[9635.59, 5413.86, 8.76403],

Do you want him to stand on a building or something, cuz 8.7 atl (around 15m in the air) looks a bit high - maybe he's just floating in the air?

Edited by WURSTKETTE

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 minutes ago, WURSTKETTE said:

Is he standing on a building or something, 8.7 looks a bit high - maybe he's floating in the the air?

Sorry im kinda new to this, is 8.7 high ground? How would i know, because ingame he is standing on a small bridge on lowest ground in the map. I just went into my server to take picture, and stand where he was, i got kicked there and everytime when i join now O.o
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

I think (maybe i'm totally wrong right now) the traders are placed ATL (above terrain level) not ASL - ATL of 8.7 would be somewhere 15meters in the air. Can you post the coords of a workin trader?

What's the message you been kicked for? Logs?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@WURSTKETTE I fixed the kicking issue hhaa i forgot the Eden plugin was loaded up as well.

Here is a working trader:
 

// Eastern Equipment Trader
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////
_trader = 
[
    "Exile_Trader_Equipment",
    "Exile_Trader_Equipment",
    "WhiteHead_19",
    ["HubStanding_idle1", "HubStanding_idle2", "HubStanding_idle3"],
    [23379.9, 24169.3, 0.199955],
    206
]
call ExileClient_object_trader_create;

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////

I went back to the same position again, its about 0 to 1 metre the terrain height.

Edited by TechnoHair

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
// Exile TraderBoat Customs
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////
_trader = 
[
    "Exile_Trader_BoatCustoms",
	"Exile_Trader_BoatCustoms",
    "WhiteHead_06",
    ["HubStanding_idle1"],
    [9635.59, 5413.86, 0],
    89.0344
]
call ExileClient_object_trader_create; 

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Try this and see if the trader is there

Edited by WURSTKETTE

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

@WURSTKETTE I didnt seem to work, on the first 2 tries i joined i got kicked first for battleeye status acces violation, next just kicked from game. Third i restarted game and i joined fine weird hmm, i checked and i couldnt find the trader u gave.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

have you try too change the cors?

_trader = 
[
    "Exile_Trader_BoatCustoms",
	"Exile_Trader_BoatCustoms",
    "WhiteHead_06",
    ["HubStanding_idle1"],
    [5413.86, 9635.59, 0],
    89.0344
]
call ExileClient_object_trader_create; 

And the second ask i have your are using the ExileEden Plugin why you dont use the "safe initplayerlocal.sqf" ? there give your a file where really easy too understand .

Edited by Sgt. ScrapMetal

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
30 minutes ago, Sgt. ScrapMetal said:

have you try too change the cors?


_trader = 
[
    "Exile_Trader_BoatCustoms",
	"Exile_Trader_BoatCustoms",
    "WhiteHead_06",
    ["HubStanding_idle1"],
    [5413.86, 9635.59, 0],
    89.0344
]
call ExileClient_object_trader_create; 

And the second ask i have your are using the ExileEden Plugin why you dont use the "safe initplayerlocal.sqf" ? there give your a file where really easy too understand .

I tried to use "Safe initplayerlocal.sqf" and put in the initplayerlocal.sqf on server, but doesnt seem  to work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
8 hours ago, TechnoHair said:

I tried to use "Safe initplayerlocal.sqf" and put in the initplayerlocal.sqf on server, but doesnt seem  to work.

What map are you using?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
9 hours ago, WURSTKETTE said:

What map are you using?

Im using Esseker, loot spawn is also working but not with your config file.
But i want to change my loot spawns to more appropiate, currently it seems fine some places, but some other are waay to millitarized than some millitaries.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.