• 0
starsandbars23

server mods

Question

Hello, I'm working on a Arma 3 Exile server rented from GTX Gaming and Im trying to install 2 mods/addons, I can not seem to get them to work. The mods Im trying are the occupation and dms. I have them installed and can get into the server but may have them in the wrong spot, or the parameter might not be right. If someone could help me, it would be much appreciated.

Thank you

Edited by starsandbars23

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

  • 0

Did you place a3_dms.pbo and a3_exile_occupation.pbo into your /arma3folder/@exileserver/addons folder? That's literally all you should need to do.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0

And yes CamP, I have a3_dms.pbo  and a3_exile_occupation.pbo. I first opened up ExileServer folder to get to the Addon folder, then opened up addon folder to place the 2 pbo file along side of, exile_server.pbo and exile_server_config.pbo. So when I open up using steps:

1. Opened up @ExileServer folder

2. Then opened up Addon folder

3. Then uploaded the 2 PBO files into Addon folder

4. Finished, so that the Addon folder now has       a3_dms.pbo, a3_exile_occupation.pbo, exile_server.pbo and exile_server_config.pbo.

Is that right?

Next question is, What should I have, if anything, in the Server Parameter Configuration?

-mod=

-servermod=

 

I thank yall so much for your help, this has been driving me crazy.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

in the mod you should have @Exile for server mod should be @ExileServer

and for your 

a3_dms.pbo 

a3_exile_occupation.pbo

exile_server.pbo 

exile_server_config.pbo

are correct these files will be placed inside your @ExileServer\addons folder

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
32 minutes ago, hogansheroes said:

in the mod you should have @Exile for server mod should be @ExileServer

and for your 

a3_dms.pbo 

a3_exile_occupation.pbo

exile_server.pbo 

exile_server_config.pbo

are correct these files will be placed inside your @ExileServer\addons folder

I have everything from what I see setup like you said, but when my buddies and I go to load in, its not giving us like a download for the mods I have on here and when we are in messing around there are no AI at all or missions. My server also when you see it in the server list its not showing me running the 2 mods. Any ideas on that?

Thank you for your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.