• 0
Sign in to follow this  
wilderness

Wierd Server Crash

Question

Hi everyone, so we were all on the server last night (about 12 of us) and it stopped responding, we had no choice but to manually restart it, nobody could sell / buy, move inventory etc.

When I looked in the logs I found this right from when it went non responsive until we shut it down about 5 mins worth:

Quote

22:54:26 Subgroup leader candidate was not found, NUnits() = 1, nUnits = 0
22:54:26 Subgroup leader candidate was not found, NUnits() = 1, nUnits = 0
22:54:26 Group R Graveyard (0x7d605a80) - network ID 2:17132
22:54:26  - no leader
22:54:26 Subgroup R Graveyard:<No leader> (0x7ca7b420) - network ID 2:17133
22:54:26  - no leader
22:54:26 Subgroup leader candidate was not found, NUnits() = 1, nUnits = 0
22:54:26 Group R Graveyard (0x7d605a80) - network ID 2:17132
22:54:26  - no leader
22:54:26 Subgroup R Graveyard:<No leader> (0x7ca7b420) - network ID 2:17133
22:54:26  - no leader
22:54:26 Subgroup leader candidate was not found, NUnits() = 1, nUnits = 0
22:54:27 Group R Graveyard (0x7d605a80) - network ID 2:17132
22:54:27  - no leader
22:54:27 Subgroup R Graveyard:<No leader> (0x7ca7b420) - network ID 2:17133
22:54:27  - no leader
22:54:27 Subgroup leader candidate was not found, NUnits() = 1, nUnits = 0
22:54:27 Group R Graveyard (0x7d605a80) - network ID 2:17132
22:54:27  - no leader
22:54:27 Subgroup R Graveyard:<No leader> (0x7ca7b420) - network ID 2:17133
22:54:27  - no leader
22:54:27 Subgroup leader candidate was not found, NUnits() = 1, nUnits = 0
22:54:27 Group R Graveyard (0x7d605a80) - network ID 2:17132
22:54:27  - no leader
22:54:27 Subgroup R Graveyard:<No leader> (0x7ca7b420) - network ID 2:17133
22:54:27  - no leader
22:54:27 Subgroup leader candidate was not found, NUnits() = 1, nUnits = 0
22:54:27 Group R Graveyard (0x7d605a80) - network ID 2:17132
22:54:27  - no leader
22:54:27 Subgroup R Graveyard:<No leader> (0x7ca7b420) - network ID 2:17133
22:54:27  - no leader

Obviously its not the whole log because it's huge!! any ideas anyone as I've never seen this before and it blew our server log to a whopping 15 megs over the course of 5 minutes!!!!

Incidentally we had something very similar after running and removing the IMS mission system, but in that case it was a set owner error loop.

Is it possible that this has something to do with the DMS reinforcements? which I switched off this morning.

Edited by wilderness

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.