• 0
rob63082

server problem

Question

I setup a tanoa exile server. the server starts up fine but when i log into it, it will completely load until I see grass and then kick me right back out. I checked my rpt log and there are some really weird errors in there. I'm not quite sure whats going on. If someone could please help me I would really appreciate it. My rpt file is located here: http://pastebin.com/Pghjc06D . thanks in advance for any help you are able to provide.

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

I'd say one of your major problems is here:
 

  1. "ExileServer - Player Robert (UID 76561197997001625) connected!"
  2. Client: Remote object 3:0 not found
  3. Warning: Cleanup player - person 2:1097 not found
  4. Warning: Cleanup player - person 2:1097 not found

 

I'm new to coding and running a server. Als earlier in your report i saw an error you need to correct. 
 

Mission Exile.Tanoa: Number of roles (100) is different from 'description.ext::Header::maxPlayer' (20)

 

Feel free to come talk and maybe I can help out. 
https://discord.gg/rvPaY

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.