• 0
D3sync

Client/server pbo mix up

Question

Hello all, this is my first post here so i am sorry if i do this wrong. I am creating a "PC hosted server" for me and some friends and i have the server up and running, but when i try to join from my client I get the following when i try to join my server:

@Exile\addons\dbo_old_bike.pbo, @Exile\addon\exile_assets.pbo, @Exile\addons\exile_client.pbo, @Exile\addons\exile_psycho_an2.pbo, @Exile\addons\exile_brdm.pbo, and @Exile\addons\exile_psycho_btr40.pbo...are not signed by a key accepted by this server. To play on this server, remove listed files or install additional accepted keys.

I also have noticed that this is in my files somewhere (dont know what this part means sorry guys) :

21:28:42 G:\Arma3 server\@Exile\addons\dbo_old_bike.pbo - unknown
21:28:42 G:\Arma3 server\@Exile\addons\exile_3den.pbo - unknown
21:28:42 G:\Arma3 server\@Exile\addons\exile_assets.pbo - unknown
21:28:42 G:\Arma3 server\@Exile\addons\exile_client.pbo - unknown
21:28:42 G:\Arma3 server\@Exile\addons\exile_psycho_an2.pbo - unknown
21:28:42 G:\Arma3 server\@Exile\addons\exile_psycho_brdm.pbo - unknown
21:28:42 G:\Arma3 server\@Exile\addons\exile_psycho_btr40.pbo - unknown

Any help would be appreciated or even knowledge on what this error means. Thank you for your time. :)

edit:To clarify my server (PC Hosted) does work its only these files that cause errors when joining. I will reply to anyone that answers tomorrow.

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

  • 0
19 minutes ago, D3sync said:

Hello all, this is my first post here so i am sorry if i do this wrong. I am creating a "PC hosted server" for me and some friends and i have the server up and running, but when i try to join from my client I get the following when i try to join my server:

@Exile\addons\dbo_old_bike.pbo, @Exile\addon\exile_assets.pbo, @Exile\addons\exile_client.pbo, @Exile\addons\exile_psycho_an2.pbo, @Exile\addons\exile_brdm.pbo, and @Exile\addons\exile_psycho_btr40.pbo...are not signed by a key accepted by this server. To play on this server, remove listed files or install additional accepted keys.

I also have noticed that this is in my files somewhere (dont know what this part means sorry guys) :

21:28:42 G:\Arma3 server\@Exile\addons\dbo_old_bike.pbo - unknown
21:28:42 G:\Arma3 server\@Exile\addons\exile_3den.pbo - unknown
21:28:42 G:\Arma3 server\@Exile\addons\exile_assets.pbo - unknown
21:28:42 G:\Arma3 server\@Exile\addons\exile_client.pbo - unknown
21:28:42 G:\Arma3 server\@Exile\addons\exile_psycho_an2.pbo - unknown
21:28:42 G:\Arma3 server\@Exile\addons\exile_psycho_brdm.pbo - unknown
21:28:42 G:\Arma3 server\@Exile\addons\exile_psycho_btr40.pbo - unknown

Any help would be appreciated or even knowledge on what this error means. Thank you for your time. :)

edit:To clarify my server (PC Hosted) does work its only these files that cause errors when joining. I will reply to anyone that answers tomorrow.

In the @ExileServer zip file there is a folder in there called keys. Take that key and put it in your root key folder.

 

30cf750cecac0bb8e30ff0268c87bce0.png

75cf1e7ee2ab551aff59c5e4f45cb75d.png

f68e6bc9948af68d2964a373df202c00.png

bf26e1cacb0ba3c109ffa5fdfc547c50.png

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0
16 hours ago, Beowulfv said:

If you have already done the above, make sure you have your launch parameters setup correctly for your server. I hate battleye so I use Command Prompt to monitor my server.

https://github.com/Beowulfv/Start.bat

at the moment all I have is the exile mod key and bikey inside the keys folder. which exile is the only mod on my server for now. also, where might i go if the pbo's are not "signed" because alot of the pbos (the ones i dont have errors with) have numbers next to them but the mentioned ones say "unknown". any advice on that?

Edited by D3sync
forgot something: i use a start.bat as well and i think it has all the parameters i need.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Unless you are messing with the mod pbos, what I have told you to do will fix your issue. The only PBO you should be touching is the Server config and the mission pbo. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
7 minutes ago, Beowulfv said:

Unless you are messing with the mod pbos, what I have told you to do will fix your issue. The only PBO you should be touching is the Server config and the mission pbo. 

alright i think i'll just redownload the mod from the website and try that section again thanks for the help

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, D3sync said:

alright i think i'll just redownload the mod from the website and try that section again thanks for the help

Okay i fixed my issue. thank you.

How i did it: dont use A3launcher exile files! download it from exile download mirror. pbos are weird.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.