• 0
LeTs

Base parts moving on restart

Question

Anyone getting base walls moving on restart? Everyone that built bases before update are fine but new bases are twisting parts. Anyone know why. Any help appreciated. Even where to start looking!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 answers to this question

  • 1

Issue is fixed. Main post of extdb3 has new instructions to follow in order to fix it. This caused by 64 bit and negative numbers.

Edited by Cloud22
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0
7 hours ago, Cloud22 said:

This caused by 64 bit and negative numbers.

Edited 4 hours ago by Cloud22

Hey Thanks,
but it dosent work for me :(

in the rpt log is nothing that can help. 

Server runs on Chernarus. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Dear @Cloud22 , @Torndeco and @Brett Nordin THANX for your great work whit new database extDB <3

I would like to submit a question:

objects and vehicles left on base after restarting the server are slightly displaced ...

esample camo tent after restart disappears... 

I've done something wrong ? i update last extDB 

Thanks in advance <3 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, lucy2990 said:

Dear @Cloud22 , @Torndeco and @Brett Nordin THANX for your great work whit new database extDB <3

I would like to submit a question:

objects and vehicles left on base after restarting the server are slightly displaced ...

esample camo tent after restart disappears... 

I've done something wrong ? i update last extDB 

Thanks in advance <3 
 

I have done what I think is instructed in the main thread, Im not 100% its correct what I have done but so far the players have said items are ok on restart.

Override

ExileClient_util_string_scalarToString = "Overrides\ExileClient_util_string_scalarToString.sqf";

And place this in your overrides folder

Spoiler

//ExileClient_util_string_scalarToString.sqf


private "_arr";
if (_this isEqualTo 0) exitWith {"0"};
_arr = toArray str abs (_this % 1);
_arr set [0, 32];
toString (toArray str (
    abs (_this - _this % 1) * _this / abs _this
) + _arr - [32])

I hope somebody will confirm or correct my post if its not the correct way :D

Edited by Razor77
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Just confirmed with players again that bases are all ok, they did have to place them back correctly after the fix was applied but since then they have stayed in the same position

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.