• 0
ZombieJoneZ

Hello Can anyone help me with my new Server

Question

Hello I'm having really bad issues starting up my server with mods i can get exile to work just the base mod i cant get my others to work it keeps kicking me off my game too, ive tried fixing a pbo called dms because it says it has an error but i've re downloaded the base file and it still does not work, i have added a pastebin link if any of you can help me with my RPT https://pastebin.com/418kC18P Thanks so much for taking the time to read!

All i want to work is Exile Z 2, Bloodlust (if not thats fine) ,DMS 

Share this post


Link to post
Share on other sites

9 answers to this question

  • 1
  1. 19:38:09   Error Missing ]
  2. 19:38:09 File x\addons\dms\config.sqf, line 493
I'm only guessing here, since all I have is the RPT, but
I think that in the DMS_ai_BipodList =  array you are missing a ] near line 493
 
I could be way off.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 1
4 minutes ago, ZombieJoneZ said:

That worked man Thank you so much is there anyway of getting the mods where they say are false? to become active thanks for your support! 

in the RPT ?

No need they are working if they are loaded.

Enjoy.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 minutes ago, GamersRoost said:
  1. 19:38:09   Error Missing ]
  2. 19:38:09 File x\addons\dms\config.sqf, line 493
I'm only guessing here, since all I have is the RPT, but
I think that in the DMS_ai_BipodList =  array you are missing a ] near line 493
 
I could be way off.
 

Is there anything i could give you that will help you understand the issue more clearly? Thanks man

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
13 minutes ago, ZombieJoneZ said:

 

https://pastebin.com/rQxeeA72 Here you go hope it helps. :) 

in your pastebin the array in

DMS_ai_default_items =    [       // Toolbelt items each AI will spawn with
           "ItemWatch",
           "ItemMap",
           "ItemCompass",
           "ItemRadio"
          ];

however, in your RPT it has "GPS" something does not match

Can you repbo the file, and make sure you have

RPTissue.png

  1. 19:38:09 Error in expression <,
  2. "ItemMap",
  3. "ItemCompass",
  4. "ItemRadio"
  5. "ItemGPS"

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 minutes ago, GamersRoost said:

in the RPT ?

No need they are working if they are loaded.

Enjoy.

 

Zombies are not appearing on the server i did all the things Exile Z 2 told me too do they just are not appearing anywhere? it just says false for all the mods in the RPT 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
11 hours ago, ZombieJoneZ said:

Zombies are not appearing on the server i did all the things Exile Z 2 told me too do they just are not appearing anywhere? it just says false for all the mods in the RPT 

Delete ExileZ 2.0 and use this instead. It's newer, configured for more maps, and has lots of fixes in it:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.