Sign in to follow this  
Zippy

[Help] Require assistance

4 posts in this topic

You are missing the quotations around the mods section of your startup I suspect.... there's spaces in there! If you don't want to or can't use quotes, you'll have to just get rid of the spaces by using something else like an underscore in the folder names.

The mod section from my own startup file looks like this;

"-mod=@Exile;@CUP Terrains - Core;@CUP Terrains - Maps;@CUP Terrains - CWA;@CBA_A3;@CUP Units;@CUP Weapons;@CUP Vehicles;@Open Chernarus Project with JBAD;@Extended_Base_Mod;@Zombies and Demons;@eXpochZ Infection;kart;heli;mark" -servermod="@ExileServer;@Advanced Sling Loading;@Advanced Towing;@marma"

I'm not at all familiar with the interface you have above as my own server is dedicated but the command line section doesn't show quotes in there so that's my  guess.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

I'll try it and i'll keep you posted. Yeah I'm used to GTXGaming but we went for a small slot to get a test server up first.

 

//Edit; Ok the mods are showing up. Now just need to find out why its not loading the "Exile.Altis" map and game difficulty and battleEye not enabled.

Config missiong setup; Yes
Exile.Altis.pbo in mpmissions; Yes

Edited by Zippy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.