• 0
Yung teriyaki

Need help with getting lootspawns to work

Question

Hey guys ! 

So recently i decided to start my own server and i chose that isla abramia would be a cool map to use 

so i used this mission file exactly 

 the map should have lootspawns already working but theyre not .... all the files are there and in the config he has put include's to at the cfgbuildings and the cfgloottables bits these point out towards two files with the same name, this isnt working out on my server and loot is not spawning do i change something in any of the other files ? or did i forget something ? 

the help would be greatly appreciated !

 

Edit  here are my config.cpp and latest log !

https://pastebin.com/Wn9mxLhF

https://pastebin.com/55C86CuP 

Im getting a completly new error now ....

EDIT 2 Fixed the error but loot still isnt spawning 

Edited by Yung teriyaki
Files

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

  • 0

Can you post your RPT log, also ive looked at the mission file

 

Spoiler

class CfgBuildings
{
    //#include "CfgDefaultBuildings.hpp"
    #include "CfgIslaabramiaBuildings.hpp"
};
class CfgLootTables
{
    #include "CfgLootTables.hpp"
};

This code is fine and points to the right file, therefore is no issues there! There might be an error in your log! so your RPT

Edited by Tom ♋ ツ Flames

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
  • 0
14 hours ago, Tom ♋ ツ Flames said:

Ignore that! The loot table isnt the newest exile update! the needs to be re made, also its not under "CfgLootTables" .... im sure its now "ExileServerloot"

Where is the exileserverloot line located and in what file theres non in my current Config file for my map 

 

also i posted my rpt and config

Edited by Yung teriyaki

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 7/3/2017 at 8:56 AM, Tom ♋ ツ Flames said:

Get new loot spawn and just wack it in! 

Had the same problem, and it was an outdated version. I just installed the newest version of Exile Server from the downloads section and it worked just fine!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.