• 0
mikekozowsky

loot table f*cked

Question

Hi there,

for some reason my loot is alll fcked.

So loot is spawning, but i added mod loot but it doesn't spawn. But the normal gear does spawn.

Even when i deleted all the regular gear and only the mod gear is in it still spawns normal gear but not the mod loot.

Here is my exile_server_config: https://www.mediafire.com/?epy0mz9opw37c8k

I can't see whats wrong.

 

Help plzzzzzz,

 

Sebastian

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0

Are ur sure you server running on Version 1.0.3b? this is the hotfixed version the earlier version 1.0.3 have this bug inside

You also need to use the new Lootcompiler. but i see you used them in the downlaoded files.

So update you exile_server.pbo and make a test.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 hours ago, Sgt. ScrapMetal said:

Are ur sure you server running on Version 1.0.3b? this is the hotfixed version the earlier version 1.0.3 have this bug inside

You also need to use the new Lootcompiler. but i see you used them in the downlaoded files.

So update you exile_server.pbo and make a test.

Sorry forgot to close this. I got it working!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.