Zippy

[SOLVED] infiSTAR keeps restarting server

11 posts in this topic

I keep getting this rpt error and it then restarts my server ever since I added in infiSTAR;

https://pastebin.com/xZkWDHhV

Also getting this with extdb3 with infistar exile.ini additions

[08:25:53:225257 +01:00] [Thread 9728] extDB3: SQL_CUSTOM Config Error: Section: insert_infiSTARLog Unknown Setting: Number Of Inputs
[08:25:53:225511 +01:00] [Thread 9728] extDB3: SQL_CUSTOM Config Error: Section: getTotalConnections Unknown Setting: Number Of Inputs
[08:25:53:225591 +01:00] [Thread 9728] extDB3: SQL_CUSTOM Config Error: Section: getAccountWhitelisted Unknown Setting: Number Of Inputs
[08:25:53:225666 +01:00] [Thread 9728] extDB3: SQL_CUSTOM Config Error: Section: setTerritoryName Unknown Setting: Number Of Inputs
[08:25:53:225741 +01:00] [Thread 9728] extDB3: SQL_CUSTOM Config Error: Section: setTerritoryFlagTexture Unknown Setting: Number Of Inputs
[08:25:53:225830 +01:00] [Thread 9728] extDB3: SQL_CUSTOM Config Error: Section: setTerritoryPos Unknown Setting: Number Of Inputs
[08:25:53:225893 +01:00] [Thread 9728] extDB3: SQL_CUSTOM Config Error: Section: getAccountName Unknown Setting: Number of Inputs
[08:25:53:225958 +01:00] [Thread 9728] extDB3: SQL_CUSTOM Config Error: Section: getFlagStolenBy Unknown Setting: Number of Inputs
[08:25:53:225969 +01:00] [Thread 9728] extDB3: Failed to Load Protocol: SQL_CUSTOM

 

Edited by Zippy

Share this post


Link to post
Share on other sites

go to @ExileServer\sql_custom\exile.ini and search for "Number of Inputs =".

EACH of these entries must be deleted or put ;; before "Number of Inputs =".

 

;;Number of Inputs = 

 

I'm assuming you want to use x64.^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement

I deleted the whole infiSTAR exile.ini additions and it still restarts

Do i need to adjust my description.ext "    class Functions" section or do I have to also add  them to the infiSTAR config.cpp?

As I followed their readme.txt and it doesn't work lol...

 

//Edit found out why;
 

 9:18:17 "<infiSTAR.de> Version is outdated. You have to update your infiSTAR files!"
 9:18:17 Successfull attempt to execute serverCommand '#shutdown' by server.
 9:18:18 EPE manager release (8|130|0)
 9:18:18 Number of actors in scene after release: 8
 9:18:18 EPE manager release (0|8|0)


Yet we downloaded the latest version of their website.

Edited by Zippy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here.   we have this message :

"<infiSTAR.de> Version is outdated. You have to update your infiSTAR files!"
17:04:47 Successfull attempt to execute serverCommand '#shutdown' by server.
17:04:47 EPE manager release (2|26|0)
17:04:47 Number of actors in scene after release: 2
17:04:47 EPE manager release (0|2|0)

 

v082.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, Craminu said:

Same here.   we have this message :


"<infiSTAR.de> Version is outdated. You have to update your infiSTAR files!"

17:04:47 Successfull attempt to execute serverCommand '#shutdown' by server.

17:04:47 EPE manager release (2|26|0)

17:04:47 Number of actors in scene after release: 2

17:04:47 EPE manager release (0|2|0)

 

v082.

Same issue here

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.