[x] cit

[SOLVED] a3_infistar_exile.pbo - unknown

16 posts in this topic

Hi, After  january update  i have random errors on working server and starting server.

Today the server just hangs, without error. Seen 8 players. But when you log on to the server, we see only the logo. After the restart, gives the error:

10:16:53 C:\ARMA3PVP\@ExileServer\addons\a3_infistar_exile.pbo - unknown
10:17:06 "<infiSTAR.de> Can not load infiSTAR"
10:17:06 "<infiSTAR.de> DLLs not found!"
10:17:06 "RU39/BIS_fnc_log: [preInit] a3_infiSTAR_Exile_fnc_preInit (0 ms)"
10:17:14 "RU39/BIS_fnc_log: [postInit] a3_infiSTAR_Exile_fnc_postInit (0 ms)"

Helped only a complete reboot of the computer.

Can you help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
16 minutes ago, hogansheroes said:

you need to install/add the .dlls to your server

I have them. Thnx for answering, my friend.

Screenshot_3.png

Edited by [x] cit

Share this post


Link to post
Share on other sites

make a folder called @infiSTAR_Exile inside that folder have another folder called addons and inside that folder you will have a3_infiSTAR_Exile.pbo

this gets added to your root arma server

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, hogansheroes said:

make a folder called @infiSTAR_Exile inside that folder have another folder called addons and inside that folder you will have a3_infiSTAR_Exile.pbo

this gets added to your root arma server

I have it in Exile server. I must have 2 folders? 

Screenshot_5.png

Screenshot_4.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 minutes ago, hogansheroes said:

no it only gets placed into 1 area the one i posted to you, older versions are inside @ExileServer\addons\a3_infistar_exile.pbo

 After thay I need to edit my server start BAT file, yes?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh yes, it sure does need to be added to the startup command so wherever you have @ExileServer; and whatever mods running.

 

so as an example ive added my server mods to give you an idea

@ExileServer;@infiSTAR_Exile;@Advance_Rappelling;@Advance_Urban_Rappelling;@Enigma;@Thermal;@Zab

GL

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, hogansheroes said:

Oh yes, it sure does need to be added to the startup command so wherever you have @ExileServer; and whatever mods running.

 

so as an example ive added my server mods to give you an idea

@ExileServer;@infiSTAR_Exile;@Advance_Rappelling;@Advance_Urban_Rappelling;@Enigma;@Thermal;@Zab

GL

thx, I will try  after restart and write here the result

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertisement
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.